שלום.

PURPLE CHICKEN

New member
שלום.../images/Emo13.gif

אנוכי ירדן, בת 14 מת"א. האמת שאני לא יודעת בדיוק למה אני כאן, כי באמת שכמעט אין לי בעיות עם ההורים, ואנחנו מסתדרים מצוין חוץ מהריבי-הורים-בת הרגילים.
אבל בכל זאת, למרות שאני נורא נורא אוהבת אותם, וחושבת שהם הורים נהדרים ובני אדם מקסימים, יש לי בעיה שאני לא בדיוק יודעת להסביר.
נניח שאני קובעת עם חברות ומבלה וידה ידה ידה, כשאני חוזרת הבייתה, להורים ולאחים שלי, אני מרגישה מדוכאת. כאילו אין לי עם מי לבלות בבית.
לחברה שלי יש שתי אחיות גדולות והן כזה כל הזמן יחד עם אימא שלה רואות סרטים או סתם יושבות וצוחקות, ו... אני לא מרגישה שאני רוצה להתחלף איתה או משהו, אבל אני מרגישה כאילו אצלנו חסר משהו.
אל תבינו אותי לא נכון, ההורים שלי ואני מבלים וזה, ואני בטוחה שחלק מה-'סו קולד דיכאון' הזה נובע גם ממני, אבל... אולי למישהו יש עצה בשבילי?
כל עצה תתקבל בברכה, חוץ מ-"תדברי איתם", כי אני אפילו לא יודעת איך להסביר את זה לעצמי, אז להם... חוצמזה, אני חושבת שזה נורא יעליב אותם.
תודה, וברוכבא לעצמי.
~ירדן~

shiri_b

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אממ.. תנסי אולי לשנות את זה את. בלי לדבר איתם תנסי פשוט לפתח איתם שיחה ולנסות לצחוק איתם ותראי איך הולך..

*neta*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

וגם אני ואחותי לא ממש קרובות בניגוד לחברות שלי שהן והאחים שלהם ממש ממש מסתדרים וקרובים..וקורה לא כל האחים חייבים להסתדר ולבלות תמיד.

PURPLE CHICKEN

New member
זה לא ממש זה.../images/Emo4.gif

אני והאחים שלי כן מסתדרים, זאת אומרת, יחסית לאחים.
העניין הוא... אני לא יודעת איך להסביר את זה... כשאני מבלה, זה רק עם חברים. כמעט לא יוצא לי נניח, סתם לראות סרט עם המשפחה שלי, או סתם... לא יודעת, לצאת למסעדה. כשאני בבית, אני מרגישה כמעט לבד. אז נכון שהמשפחה שלי שם, אבל לעפמים זה נדמה כאילו זה לא היה משנה אם הם לא היו שם. מבחינת בילוי ועיסוק.
בע. אני לא חושבת שתבינו, אני בעצמי בקושי מבינה.

למעלה