נו..אמרתי שהם חמודים או לא מתה על כולכם
A adi u New member 17/6/03 #17 נו..אמרתי שהם חמודים או לא../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מתה על כולכם
ט ט ל i i ש New member 17/6/03 #19 ברוכהההה הבאה!! מקווה שתהני פה בפורום בעצם אני בטוחה שתהני פה בפורום... אני טל..!! בת 15 מראשון..
I IL17 New member 17/6/03 #21 איזה רעים אתם.... אפילו תמונה של אלכס החתיך המושלם לא שמו לכבודך... אחחחח...קשה להיות הצדיק היחיד....
איזה רעים אתם.... אפילו תמונה של אלכס החתיך המושלם לא שמו לכבודך... אחחחח...קשה להיות הצדיק היחיד....
A aYaLoLy New member 17/6/03 #23 וול... בשביל זה אתה פה!! להציל את האנושות מחיים ללא תמונה של אלכוססון
A aYaLoLy New member 17/6/03 #25 חחחחח בזאת מיניתי אותך רשמית לעשות עבודה נעימה זאת ככה תוכל להסתכל הרבה יותר על התמונה של אלכס
M Maayan the angel New member 17/6/03 #26 ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif אויש הוא כזה .... ס ו כ ו ן {=כוסון בשפה נורמלית}
I IL17 New member 17/6/03 #29 בתור המת"ר החדש.... בתור המת"ר (מציב תמונות רשמי) החדש... ...אני מציג לפניכם עוד תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה של הכוסון תהנו!
בתור המת"ר החדש.... בתור המת"ר (מציב תמונות רשמי) החדש... ...אני מציג לפניכם עוד תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה של הכוסון תהנו!
T TCgirl New member 17/6/03 #33 היי ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo19.gif אני אירנה - בת 15 (ו-7 חודשים) ממודיעין את מכירה מישהי בכיתה ט' (בנצרת עילית) שקוראים לה מרינה?
היי ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo19.gif אני אירנה - בת 15 (ו-7 חודשים) ממודיעין את מכירה מישהי בכיתה ט' (בנצרת עילית) שקוראים לה מרינה?
M Maayan the angel New member 17/6/03 #34 ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif אממממממ.. מרינה לא, אבל מריאנה כן (מביצפר שרת... )
פ פשוט מפורסמת New member 17/6/03 #35 שאלום!! עוד אחת... חבר'ה! הפורום שלנו מתמלא!!! ברוכה הבאה!! אני אוראל, ואני בת 13.3!! אוהבת -