שלום

APple Piiiie

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה שזה המקום שאליו אני צריכה לפנות אבל אני מעוניינת להיבחן לאודישנים שונים, השאלה היא מאיפה אני מוצאת? תודה

tommy walker

New member
O-dish-N

לא ענו לך בגלל שרוב האנשים חשבו שהתשובה מובנת מאליה. את לא סתם "מוצאת" אודישנים. זה לא עובד ככה... אם את מתכוונת לאודישנים לדברים שקשורים לצילום כמו טלויזיה קולנוע וכו אז צריך שתהיה לך סוכנת. אם את מתכוונת לאודישנים לתאטרון אז בד"כ זה משהו שקשה להשיג וצריך לפנות באופן פרטי לתאטרון ולבקש אבל ברוב המקרים לא ממש יעשו משהו אלא אם כן מכירים אותך וחושבים שאת יכולה להתאים למשהו. לעתים רחוקות מפרסמים בעיתון שדרושים שחקנים ילדים לכל מיני הפקות של מחזות זמר ואז עושים כאלה אודישנים המוניים... אבל זה באמת לעתים רחוקות.

T°uT§adE

New member
קודם כל תודה על היחס../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

את זה הבנתי שקשה אבל חפיף, רק כי אני רוצה לשתף
: המורה שלי לתאטרון המליץ עלי לתאטרון גשר בלי שידעתי אפילו אתמול ומחר בערב הזמינו אותי ל"אופרה בגרוש" ואז אני עושה אודישן
וויש מי לאאאאק

totsade

New member
זה או אני או חברה שלי מהמגמה..../images/Emo80.gif

בכל מקרה יש לי 50% להתקבל
אני כל יום עושה שם חזרות.. זה להצגה "אדם בן כלב"..

totsade

New member
התקבלתי../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אני משתתפת ב"אדם בן כלב" בגשר

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

אולי זה מוקדם עדיין בשביל זה, אבל.. יש מצב לפרוטקציות?!

totsade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif../images/Emo80.gif

הייתי רוצה.. אני הגעתי דרך המלצה.. ואני מנצליישת את ההודעה בשביל להמצליץ לכם על "אופרה בגרוש" זה פשוט מדהים- חובה לראות. זה גם של גשר..

totsade

New member
יש איזשהו חוק../images/Emo80.gif

שאסור לילדים מתחת גיל 10 להופיע אחרי השעה שמונה בערב, והילדה ששיחקה שם ת'תפקיד שנבחנתי אליו הייתה בת 9. והם לא יכלו לדחות את ההצגה (זה מופיע פעם ראשונה ביום שבת) אז הם פנו למגמה שלי ושם המורה שלי המליץ עלי, לקחו אותי ועוד ילדה מהכיתה לאודישן ביום שבת ומאז כל יום אנחנו בחזרות.

למעלה