שלום

שלום../images/Emo13.gif

מה נשמע? כמו שבטח שמתם לב - לא הייתי בפורום כבר הרבה זמן.. ו..חזרתי!
אני אנסה להשתתף כמה שאפשר
ושאלה: יש לי ידידה שקנתה מטוטלת מוכנה (מן הסתם:) מחנות בקניון הדרים (חנות נהדרת - יש בה המוןןןן ספרים, קריסטלים וכו´.. אז ידידה שלי קנתה מטוטלת כזאת עם קריסטל אמטיסט ו..היא מביאה את המטוטלת הרבה לבצפר והיא נותנת את המטוטלת להרבה ילדים וכנראה הם פיתחו שיטה שאני יודע שהיא פועלת ע"ע התת מודע שהם מרזיקים את המטוטלת ושואלים אותה שאלות ואז היא זזה... נו כמו הדבר הזה שעושים עם הספר תנ"ך.. אתם מכירים ת´שיטה הזאת??

אני לא סומך על מטוטלות

מהסיבה הפשוטה. שאלה שאתה יודע בוודאות את התשובה אליה, תמיד תצא התשובה הזו - מאחר ותת המודע שלך משפיע ישירות על היד שאוחזת במטוטלת והיד מזיזה את המטוטלת בכיוון המתאים. דברים שאתה לא יודע - המטוטלת לא תלך לגבי "מה נכון" אלא לגבי מה יותר חזק אצלך לגבי הדבר, המחשבה החיובית או המחשבה השלילית. למשל אם תהיה משוכנע שאני למשל "ערפד אנרגטי" ותשתמש במטוטלת כדי לבדוק את זה, תקבל תשובה "חיובית". אם ההיפך, תשובה שלילית.

זהו.. זאת בדיוק גם התיאוריה שלי../images/Emo13.gif

ובקשר לספר תנ"ך.. אני אסביר מאוד בקצרה: לוקחים מפתח וחט אדום וקושרים באזשהו ספר בתנ"ך מלא ואז מחזיקים את התנ"ך שני אנשים מכל צד מהדפנות של המפתח ו..אז בהתחלה אומרים לספר נגיד: "ספר קדוש אנא ענה על כל שאלותינו" ואז אומרים: "הסתובב לצד כן" ואז הוא מסתובב נגיד לצד ימין וזאת אומרת שאם הוא יסתובב לצד ימין זה כן וההפך. ואז שואלים את הספר שאלות והוא "עונה" חחח
עשיתי את זה עם ידידה (לפי חצי שנה בערך) ו..זה זז..

למעלה