שלום

PlugWallet

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מה המצב? איך עבר סוף השבוע? רציתי לדעת אם אתם קונים באינטרנט או רק בחנויות פיזיות, ואם באינטרנט אז האם יש לכם חנויות מומלצות, כאלה שאתם בוטחים בהן וכו'... אם כבר בטחון, אז מה מונע מאנשים לקנות באינטרנט? זאתאומרת, זה נראה הרבה יותר נוח ומהיר ואפילו יותר זול (כי אין לחנות שכר דירה לשלם, עובדים להעסיק וכו', אז הם יכולים להרשות לעצמם מחירים נמוכים יותר..), אז למה בעצם לא לקנות רק (או בעיקר) באינטרנט? אשמח לתשובות מגוונות... תודה!
שיר

niya

New member
אחת השאלות היא:

מה את רוצה לקנות? אני קונה חזיות בעיקר באינטרנט, עדיין לא קניתי בגדים או נעליים - כי אני עדיין מעדיפה את הדרך הישנה של למדודו וכו'...

PlugWallet

New member
האמת שאין משהו ספציפי

התעניינתי באופן כללי לגבי קניות ברשת... (גם חזיות עדיף למדוד בחנות, לא?) בגדול יותר חשוב לי לדעת על עניין הבטחון של הפרטים האישיים, האם יש חנויות שניתן לבטוח בהן יותר? ואם יש/היה פתרון אחר שאינו כרטיס אשראי או פייפאל וכו', הייתם מעדיפים להשתמש בו? כי הרבה אנשים חוששים למסור את פרטי האשראי שלהם ברשת (אני אחת מהם...)

niya

New member
תראי

תלוי ותלוי. אני חששתי מאד מקניות ברשת - אבל עברתי לקנות חזיות רק באינטרנט ( בדיוק לאחרונה התבכינתי שלא מצאתי חזיות הנקה וקניתי בארץ) גם מנשא לתינוק קנינו באינטרנט, במחיר שהיה מצחיק לעומת מחירו בארץ (קנינו ב- 420 ש"ח מנשא שעולה בארץ במבצע 800 ש"ח). אבל יש גם דברים יקרים מאד, או שלא שולחים לארץ, או שהאתר באמת לא אמין. תמיד כדאי לבדוק באתר עצמו על הרכישה עם רוכשים נוספים.

PlugWallet

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

ובאתרים מחו"ל שמכבדים את עצמם בדרך כלל יש אפשרות ליצור קשר עם שאר הקונים? בהרבה אתרים בארץ למשל לא ראיתי אפשרות כזו...

T i k t a k i t

New member
חזיות הנקה קניתי בזמנו בפיגליבז

היו כמה דגמים שלא אהבתי וא ז מצאתי כמה שכן..

flutter girl

New member
אין סיבה באמת שלא

הרבה אנשים מעדיפים את התחושה הפיזית של המוצר - אני אישית מוכנה לוותר עליה, אם אני יודעת שמדובר במוצר טוב / כבר בדקתי אותו בארץ (אם חייבים), בשביל המחיר. לגבי בטחון ברשת - בוא נגיד את זה ככה - היום העסק הרבה יותר מאובטח, ואני את הרכישה הראשונה שלי אונליין עשיתי באמאזון בשנת 1999 (קניתי ספר / דיסק / סרט - לא זוכרת). יש אנשים, אגב, שקונים *רק* באינטרנט. תכל'ס - אני מתחילה לאט לאט לעבור לזה. אני אישית פשוט מוצאת בארץ בגדים יותר זולים בשווקים, והכל ממילא אותה איכות (גרועה
) אז זה לא משנה. חזיות ושות' אני חושבת שבקניה הבאה (אני קונה פעם בשנתיים) אני אנסה אונליין. אגב - יש באינטרנט (בעיקר באיביי) המון פיצ'יפקעס בזול שלא ניתן למצוא בארץ כלל. דוגמא הזויה לגמרי - חיפשתי טיימר דיגיטלי למטבח, שלא יעלה יותר מ-50 ש"ח. בארץ בכלל לא מצאתי דיגיטליים!! וגם האנלוגיים (בצורת חיות וכאלה) עולים איזה 40 ש"ח בחנויות של הפנינג וכו'. מצאתי בסוף באיביי ב-15 ש"ח (כולל משלוח) טיימר דיגיטלי קטן שמתאים לי בול. לא כדאי?

PlugWallet

New member
כדאי מאוד, השאלה היא רק כמה יעלה לך משלוח?

ועוד שאלה, כי סקרנת אותי - למה רק פעם בשנתיים?
את בעצם עושה קניה מרוכזת של כל מה שאת צריכה כדי לחסוך בדמי משלוח או משהו כזה?

flutter girl

New member
מבחינתי מחיר הוא עלות מוצר + משלוח

ובהרבה מאוד מקומות המשלוח לא יקר במיוחד. אגב, באיביי הרבה פעמים המוצר עולה פחות מהמשלוח, אבל גם המחיר המצרפי שלהם נמוך. למשל, הטיימר שקניתי עלה $1.50 והמשלוח עוד $2 (בערך). עדיין זול מאוד... לגבי שאלתך- לא כ"כ הבנתי. עד עכשיו לא קניתי חזיות אונליין. אני קונה פעם בשנתיים כי הן לא נשחקות לי מהר כל כך. אני בדר"כ קונה 2 ועושה עליהן רוטציה עד שנמאס. כרגע יש לי 4 - 2 צבעוניות ו-2 שחורות...

PlugWallet

New member
אה, דיברת -רק- על חזיות!

כן, אז באמת אין סיבה לקנות יותר מפעם בשנתיים אם הן מאיכות טובה...
וזה באמת זול מאוד!

flutter girl

New member
חחח קלטתי שרשמתי "חזיות ושות'"

והתכוונתי רק לחזיות
אגב, מאז הספקתי לחפש בנרות תחתונים באיביי אבל אני לא מוצאת מהסוג שאני אוהבת - אז לפעמים צריך לעשות רברס ולקנות בחנות רגילה.

PlugWallet

New member
וואלה... זה רעיון טוב לחנות מקוונת ../images/Emo13.gif

לא ראיתי מספיק חנויות להלבשה תחתונה בארץ. או בכלל.

flutter girl

New member
יש הרבה אונליין!

ואגב - חנות מקוונת = חנות אונליין בעברית תקנית.
מזכיר לי שבחוק וסדר שמשודר בערוץ 1 (בניגוד לזה שמשדרים ביס), מתרגמים את המילה אינטרנט ל-"מרשתת". בקיצור - הרבה בנות פה הולכות לווימן אונלי / ליה לונדון, מודדות חזיות ואז קונות באינטרנט. תכל'ס? שווה.

כמו כל דבר קנייה באינטרנט היא עניין של תרגול

קודם כל, לכי על בטוח. לא חסרים מדריכים ברשת עם חנויות מומלצות, תלוי רק מה את מחפשת. בוודאי שיש נפילות לפעמים (פריט לא מתאים אבל יקר לשלם את דמי הדואר כדי להחזיר או מוכר שנעלם מאיביי), אבל הם נדירים ובהתנהלות זהירה אפשר למזער את הסיכונים. לגבי תשלום, את יכולה לקנות כרטיס אשראי נטען בדואר ולפתוח באמצעותו חשבון פייפאל. ככה פרטי הכרטיס שלך לא יסתובבו ברשת..

למעלה