שלום../images/Emo13.gif
אני חדשה כאן, ומקווה להתקבל יפה. קוראים לי שירה, ואני בת 12 מרמת השרון. אני מכורה לאינטרנט כבר מאמצע כיתה ג´ (היום עולה לו´), וזה רק הולך ומתגבר. אני מרגישה את הצורך הזה, מהבוקר, עד השעות הקטנות ביותר של הלילה. המחשב נמצא בבית של סבתא שלי, שגרה עשר דקות מהבניין שלי. מחשב חדש, XP- עובר ´טיפוחים´ ושידרוגים ממני כל יום. אני מגיעה לסבתא שלי מהצהריים ועד לאחת עשרה בלילה, ישנה אצלה רק בשביל האינטרנט. אני צריכה את הפורומים, אני צריכה שהוא פשוט יהיה מחובר. אם אני לא מחוברת יום אחד לאינטרנט, אני יכולה להשתגע משעמום, להרגיש שלא עשיתי מה שהייתי צריכה לעשות. וזה לא שאני לא אוהבת את זה- אני מאוד אוהבת את זה. אבל.. זה בא על חשבון ספורט, חברה, ודברים נוספים. ההורים שלי לא אוהבים את ההתמכרות שלי לאינטרנט בכלל, ומנסים לשדל אותי ללכת לחוגי ג´אז למשל- אבל אני מסבירה להם שאני ש-ו-נ-א-ת לרקוד (מה שנכון נכון), ובסוף משכנעת אותם. כבר עברו עליי "סיוטי ג´אז". אני מנסה קצת לקרוא, דבר שאני מאוד אוהבת, ואחריי 10 דקות ´צריכה לאינטרנט´. זה הסיפור שלי. אבל העיקר הוא שהכל מתבצע בהנאה גדולה. עכשיו, אני כותבת מהמחשב הנישא לעסקים של אבא שלי, מחשב שהוא מביא פעם ב.. כשהוא היה בחו"ל, הוא השאיר לי אותו, וכגלשתי באינטרנט לפניי בי"ס, לא יכלתי, והבאתי אותו איתי+ החיבור לאינטרנט לביה"ס.. זו ממש התמכרות. זה פחות או יותר הסיפור שלי. מקווה מאוד להשתלב בפורום, לעזור ולאהוב
שירה.