שלום

SHIRA2811

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן, ומקווה להתקבל יפה. קוראים לי שירה, ואני בת 12 מרמת השרון. אני מכורה לאינטרנט כבר מאמצע כיתה ג´ (היום עולה לו´), וזה רק הולך ומתגבר. אני מרגישה את הצורך הזה, מהבוקר, עד השעות הקטנות ביותר של הלילה. המחשב נמצא בבית של סבתא שלי, שגרה עשר דקות מהבניין שלי. מחשב חדש, XP- עובר ´טיפוחים´ ושידרוגים ממני כל יום. אני מגיעה לסבתא שלי מהצהריים ועד לאחת עשרה בלילה, ישנה אצלה רק בשביל האינטרנט. אני צריכה את הפורומים, אני צריכה שהוא פשוט יהיה מחובר. אם אני לא מחוברת יום אחד לאינטרנט, אני יכולה להשתגע משעמום, להרגיש שלא עשיתי מה שהייתי צריכה לעשות. וזה לא שאני לא אוהבת את זה- אני מאוד אוהבת את זה. אבל.. זה בא על חשבון ספורט, חברה, ודברים נוספים. ההורים שלי לא אוהבים את ההתמכרות שלי לאינטרנט בכלל, ומנסים לשדל אותי ללכת לחוגי ג´אז למשל- אבל אני מסבירה להם שאני ש-ו-נ-א-ת לרקוד (מה שנכון נכון), ובסוף משכנעת אותם. כבר עברו עליי "סיוטי ג´אז". אני מנסה קצת לקרוא, דבר שאני מאוד אוהבת, ואחריי 10 דקות ´צריכה לאינטרנט´. זה הסיפור שלי. אבל העיקר הוא שהכל מתבצע בהנאה גדולה. עכשיו, אני כותבת מהמחשב הנישא לעסקים של אבא שלי, מחשב שהוא מביא פעם ב.. כשהוא היה בחו"ל, הוא השאיר לי אותו, וכגלשתי באינטרנט לפניי בי"ס, לא יכלתי, והבאתי אותו איתי+ החיבור לאינטרנט לביה"ס.. זו ממש התמכרות. זה פחות או יותר הסיפור שלי. מקווה מאוד להשתלב בפורום, לעזור ולאהוב
שירה.

Wizzy Boy

New member
שלווום שירה ../images/Emo9.gif כדאי שתיכנסי ../images/Emo13.gif

היי, הממ..
אני רועי, ואני בן 11.. ואני גם עולה ל-ו´, ואני מסוף כתה ג´ מכור למחשב
הממ.. זה הכל! נחמד שיש עוד מישהו שקרוב לגיל שלי.. לא שיש לי משהו נגד אנשים יותר גדולים
*בורח*

היי שירה חמודה מאד יפה כתבת על

ההתמכרות שלך תיכף יכנס אמגין המנהל היקר שלנו ויגיד לך מה כדאי לך לעשות בוקר טוב לך ולוויזי גם ושיהיה לכם חופש נפלאאאא

e-magine

New member
שלום חמודה וברוכה הבאה

כמה דברים חשובים: אם את לא אוהבת ג´אז ויש לך סיוטים מזה, את לא חייבת ללכת דווקא לחוג כזה. אבל לא יכול להיות שילדה אינטליגנטית ועם כושר כתיבה כמו שלך, אין לה שום עניין מעבר לאינטרנט ולא יכולה למצוא שום חוג ושום עיסוק מציאותי שכן יתאים לה. זכותך המלאה להנות מאינטרנט ואפילו להתלהב מזה, אך העובדה שאחרי 10 דקות ללא אינטרנט, את כבר צריכה את זה, אכן קצת מדאיגה. הייתי רוצה לדעת אם ההורים שלך מודעים לבעיה הזאת?

SHIRA2811

New member
קודם כל..

תודה על התגובות. מאוד נהניתי לקרוא אותן
בקשר לשאלתך- כן, ההורים יודעים על זה. הם מנסים ´למנוע´ ממני ללכת לסבתא. לפעמים, היא אומרת שאני אמתין חצי שעה- ככה, ואני משתעממת. יש לי אחות שעולה לכיתה ג´, אלה (כעץ האלה). היא טיפוס מאוד פעיל, שלא נמצא בבית כל היום, ועם היא בבית, אז רק עם חברות- ככה שכשאני לא אצל סבתא שלי אני מאוד נקשרת לחברות שלה, ונקשרתי להאחיות הקטנות (3 וחצי ושנתיים וחצי) של אחת מהחברות שלה, גאיה וליה. אני משחקת איתן, ולפעמים, אלה, שלא אוהבת את התקשורת שלי עם החברות שלה, מתלוננת לאימי שאני "מציקה לה" על כלום. ואז אימי עם האימרה הקבועה שלה: "למה שלא תיקבעי לך קצת עם חברות?" ואני חושבת: ´אוי, החברות שאין לי.. יש לי בקושי שלוש חברות, באמת´... מה אני יגיד לה? "נו, את כבר יודעת שהבנות הפופלריות- כביכול, מחרימות אותי.. את רוצה שאני אקבע עם אליהו הנביא?!" אבל אני רק מתעצבנת וחוזרת לחדר שלי. מצד שני- אני חושבת שאני הטובה ביותר בכיתה באנגלית :)) ככה שאולי יש יתרון... וההורים יודעים. אני קוראת ספרים כעיקרון רק באנגלית, וגם חוברות קומיקס. אז.. זהו. לילה נהדר לכולם! שירה.

למעלה