שלום

MadonnaFan

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני מעיין, רשמית לא חברת נוער מרצ מפאת חוסר זמן אך משתדלת לבוא לכל ההפגנות בימי שבת... ואממ... מרצניקית בלב ובנשמה, LOL. אני מניחה שרובכם כאן הולכים למסע... וגם אני חשבתי ללכת, אבל אני קצת חוששת מפני שאני לא מכירה אף אחד... ואני ממש לא רוצה להיות תקועה שלושה ימים לבד... אז, אני אשמח אם מי שהולך למסע יציג את עצמו קצת... שאולי יהיה כמה מישהואים שאני אכיר שם:]. תודה, ובמיוחד תודה שהצלחתם לקרוא את ההודעה המוזרה הזאת, מעיין מנהלת פורום מדונה (
) 95 בריטית לעתיד
וגרופית של תשת

DRYICE

New member
על חשש, חייבים להתחיל איפה שהוא.

נוער מרצני´ים הם אחלה חברה, וממש שאין בעיה להשתלב. בפעם הראשונה שאני הייתי בסמינר כם אני לא הכרתי אף-אחד כי לא ממש הגעתי לפעולות, אבל זה ממש לא הפריע לי להנות. כמעט בכל סמינר יש כמה שלא מכירים אף אחד והם תמיד משתלבים מצויין ומכירים את כולם. יש חברה שגרים במקומות בהם אין לצערנו סניף אז הם רק מגיעים מידי פעם לפעילויות ארציות. בכל מקרה כדאי להגיע למסע, אך רצוי להזדרז אני לא בטוח, עד כדיי כמה עברנו את המועד האחרון לרישום. והאם עברנו כבר את המועד האחרון האחרון באמת. DRYICE

זה בהחלט נכון.

גם אני בסמינר הראשון שלי בקושי הכרתי אנשים, ולמרות זאת הצלחתי להשלב די מהר. חוץ מזה נוער מרצניקים הם בהחלט אנשים מאוד פתוחים, ואני לא חושבת שיש סיכוי שתשארי לבד. אני ליהי, מסניף ר"ג. סיו"ר אזור מרכז. נעים מאוד, ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול.

smiling moon

New member
בואי בואי בואי

היי קוראים לי סתיו ואני מסניף מודעין. בתור אחת שמכירה אישית את כל נוער מרצ , אני יכולה להגיד לך שאין שום סיכוי שתהי לבד. אנחנו חבורות אנשים מאוד פתוחים ותמיד נשמח לקבל עוד! בברכת נתראה במסע! סתיו

למעלה