שלום

• פותח הנושא luliy
  • פורסם בתאריך

luliy

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני בת 33 ועדיין לא מצאתי את עצמי בתחום התעסוקתי. אני אוהבת לצלם בתור תחביב. הוצע לי להעמיק את הידע שלי. לא בא לי ללמוד תואר של 4 שנים. מספיק לי מה שאני מצלמת בתור תחביב. מצד שני.. סיפרו על תחום בשם " צילום אומנותי". לא ממש הבנתי מה זה ומה אפשר לעשות את זה. איפה הכי כדאי ללמוד את זה? חשוב לי יחס חם ואכפתי בבחירת בית הספר. בקיצור אני מבולבלת. מקווה שהובנתי:)

צילום אומנותי זו דרגה / רמה גבוהה בצילום כמו

פיסול או ציור ברמה מקצועית / אומנותית גבוהה.הקישי בגוגל "צילום אומנותי" ותקבלי מושג ויזואלי על הסברי.

luliy

New member
באמת?

זו רמה גבוהה של צילום? אז למה לומדים צילום 4 שנים וצילום אומנותי שנתיים? (לא שואלת חלילה כהתרסה אלא מסקרנות) הקשתי בגוגל "צילום אומנותי" רק שלא ראיתי הבדל בין צילומים "רגילים". מה לגבי שאר השאלות שלי?
תודה על התייחסותך:)

למרות שאת נראית כן כמתריסה (למרות הסברך...)

אגיב.יתכן מאוד שהלומדים לאומנותי מגיעם כבר עם ידע מקצועי רחב,ואז לימודיהם ממוקדים "אומנות".

עם כל הכבוד לך,הקשתי כעת על "צילום אומנותי"

ומייד הבחנתי באומנות שבצילום ! לכן,נראה לי שאכן עלייך ללכת ללמוד כדי להבין משמעות האומנות שבצילום לעומת תחביב !

luliy

New member
לא הבנת אותי:)

התכוונתי שאני לא רואה הבדל בין צילום מקצועי "רגיל" לבין צילום אומנותי:)

הבנתי אותך בדיוק,ועל כך הגבתי שצריך עיין

צילומית והכרת המושגים למשמעויות אומנותיות - ייחודי,איכותי,מקצועי....למשל - משחקי אור וצל,משחקי פוקוס,נושא בתוך נושא,ניקיון הצילום,קומפוזיציה ועוד.

luliy

New member
, אה , אוקיי:)

אני מבינה מתוך הודעותייך שלקחת מספר קורסים בצילום?

luliy

New member
אבל אני לא. באמת../images/Emo13.gif

יתכן באמת שהם מגיעים עם ידע מקצועי נרחב

למעלה