שלום

גוזליה

New member
האם יש לך דרכון/אזרחות בריטי

או של אחת ממדינות האיחוד? בת כמה את? מה ההשכלה שלך? לצורך מה את רוצה לעבור לשם?

גוזליה

New member
אז מה השאלה...?

קני כרטיס טיסה, ושיהיה לך בהצלחה. קחי בחשבון שמצב המשק פה לא איי-איי-איי, ומגוון העבודות המוצעות כאן לא מדהים (גם לאנשים עם תואר ראשון/שני).

eyshap

New member
צעדים ראשונים

טוב, קודם כל ההמלצה שלי היא לחכות עוד 4-5 חודשים לפחות, לונדון בחורף היא מקום מאוד אפור ואומלל. חכי לחודש מרץ אפריל לפחות בשביל להגיע עם חיוך. מבחינת הפרוצדורות, ההמלצה שלי היא להגיע עם קצת כסף (לפחות 1000- 2000 פאונד) כדי שתוכלי להתמקם באופן נורמלי. כשאני הגעתי לפה לראשונה (לפני שלוש ומשהו שנים) דבר ראשון עברתי לגור בחדר בתוך דירת שותפים. זה מאוד נוח כי עד בעצם חיה בשכירות משנה, ואז את לא צריכה להראות חשבון בנק בשביל לשכור את הדירה, וזה נותן לך קצת זמן להתארגן על כל מה שאת צריכה.

גוזליה

New member
../images/Emo45.gif

בתשובה שלי התייחסתי רק להאם את יכולה להגיע או לא. איישפ צודק, בעיקר לגבי החורף (שנה שעברה היה קשה).

forglemmigej

New member
אבל יהיה חורף שנה אחרי

איך היא תתמודד איתו אז? אף אחד לא מכין ישראלים לחורף אירופאי גשום, אפור וקפוא ..

eyshap

New member
שנה אחרי יהיו לה הרבה חברים

יהיה לה כבר מקום שהיא תרגיש בו בבית, והכי חשוב היא תחווה את לונדון בקיץ (שהלוואי שיהיה כמו הקיץ האחרון) ואז היא תהיה מאוהבת בעיר זה כמובן במידה שהיא בוחרת בלונדון...

זה בסדר, אני ברגע זה מתמודדת עם החורף האירופא

אני באירלנד, עובדת בעגלות (כמו כולם
) אבל ממש לא רוצה לעבוד בעגלות באנגליה, אלא במשהו יותר נורמלי. איך אפשר למצוא שותפים לדירה מרחק אלפי קילומטרים?

maozeitan

New member
עגלות זו עבודה לסתומים

וגם החוקיים מבינכם משלמים ביטוח סוציאלי רק חצי משרה כי המעביד לא רוצה לשלם יותר מיסים עליכם אז אתםעובדים כמו אהבלים 300 שעות בחודש והוא מצהיר על 20 שעות ופוגע לכם בזכויות של דמי האבטלה והפנסיה

bulllli

New member
יש הבדל בין להגיע בדיכאון החשוך ובין הקיץ

יותר סיכוי לשרוד את חודשי ההתחלה הקשים.

אבה1

New member
כמה כסף צריך למעבר לאנגליה??

באופן כללי מעה צריך לקחת איתנו לפוסט דוקטור של משפחה עם ילד לאנגליה? אני רוצה מדד לכמה כסף צריך לקנייה של הרהיטים (אלא אם כן הדירות רובן מרוהטות), טלביזיה, כלי מטבח,גן של הילד, דברים פרוצדורלים....- צריך 40 אלף ש"ח? 50 אלף? הרבה יותר?

גוזליה

New member
איך אפשר לענות בכלל על כזו שאלה?

איזו טלוויזיה? LCD? פלזמה? פשוטה? 21 אינץ'? 58 אינץ'? איזה ריהוט? ריהוט מאיקאה או ריהוט של נטוצי או של מעצב? גן של הילד- בן כמה, גן פרטי? כמה ימים בשבוע? לכמה שעות? באיזה איזור של אנגליה? השאלה שלך עצומה וענקית, אין שום דרך לענות עליה. רוב הדירות כאן מרוהטות, האם זה ריהוט שתשמח להשאר איתו? (אני למשל, ממש לא
) זה הזמן שלך לשבת ולעשות עבודת מחקר (בדיוק כמו שאני עשיתי כשעברנו לפה)- להכנס לאינטרנט (היום יש אתרים כמעט לכל חברה וחברה בUK), להשוות מחירים בין חנויות, להכין טבלאות אקסל, ולעשות סיכומים. לחשוב בדיוק מה אתם צריכים, לעשות רשימה של מה אתם צריכים, מה אתם יכולים/רוצים לקחת אתכם מהארץ (למשל- עגלה לילד. זה משהו שתיקחו אתכם או תקנו פה? כוסות וצלחות- תקנו פה או תביאו מישראל? וכו' וכו') ומשם להמשיך. אם יש לך שאלות קונקרטיות וממוקדות יותר, נשמח לענות.

למעלה