שלום

מאמי2

New member
שלום ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה בקשר למתכון שנתתן כאן לעוגיות עבאדי, רשמתי את השאלה בשירשור ההוא אבל זה כבר לא קופץ ואני ממש באמצע ההכנה
לא הבנתי אם את השומשום שמים בתוך הבצק או שהוא נועד לציפוי עם ביצה אח"כ? אשמח מאוד לתשובה מהירה.. אני ממש באמצע

רותי410

New member
הסומסום בתוך הבצק. כמו אצל עבאדי. עניתי

לך גם בשרשור ההוא. בהצלחה.

cial 1

New member
תפסתי רותי לא רק אני דומהלי? חהחחה

שונשום ולא סומסום וכך כותבים עם -ס ועם ש- מצחיקה השפה העברית כמו עין בפתח ורש בשבע הנח אז איך קוראים לצ'ופצ'יק של הקומקום נו הפיה הזו ששרוקת נשאל הגשש נו באמת זרבובית מה הלו זה רדיו כן ענה עוד גשש זרבוביתי זרבוביתך וכן הלאה זה על הלשון ודיקדוק בשפה העברית -ראי רותי הכול בהומור נשמה אני יש בי דיסלקציה מבקרת אותי משו כזה אבל הרבה חחכמה לא פוחדת מזה? אם בכלל יש בי אבל לאט למדתי שיש משהו מקשר אלי לבעיה הזו? טוב לפעמים אני כותבת מה שאני שומעת זה ממני וכאן השגיאות -לי יש אפשריות מלה יש לי מילונים חינם גם AND THR WORD זה יכל לתקן ואז אתהדר לי כאן ובכלל-אבל למה לי לחפש כאב ראש חלק בתפוז למד את השפה שלי החמודה והיא ג'יבריש מה רע בזה שפה עם הרבה מיקס THIS IT IS MIX מקווה שהצחחקתי אותך קצת ותיקנתי רק באהבה אם תבדקי בכול השרשור הזה תמצאי מלה שגיאות לא רקשלי וגם חוסר אותיות זה אצלי כמו גרעינים האותיות בורחות ממני טוב מתוקה לך תמיד סיפרתי עלי ואת ענית לי באהבה ובחום הולכת לנוח קצת אוהבת אותך חני חתימה טובה עוד אהיה קצת בערב כאן

רותי410

New member
סומסום - לפי התעתיק הערבי. ושומשום - הגרסה

העברית של המילה. ואת צודקת, צריך לכתוב לפי העברית ולא לפי הערבית. ובקשר לדיסלקציה, הרבה אנשים מפורסמים סובלים מדיסלקציה ולומדים יפה מאוד להסתדר עם זה. אז לא נורא, יש צרות גדולות יותר. וגמר חתימה טובה גם לך.

מאמי2

New member
ניסתי גם את זה היום

ויצא ממש ממש דומה לעוגיות עבאדי!!! איזה כייף! אני חולה על עוגיות עבאדי!!
תודה רבה

רותי410

New member
../images/Emo45.gif בכיף. וכל התודות מגיעות ל-COOKNBAKE

שהביאה את המתכון.

למעלה