שלום

o Shani o

New member
שלום../images/Emo13.gif

לא יודעת אם זה המקום לשאול..
אבל מישהי יכולה להמליץ לי על מנגינות יפות וחזקות לריקוד מודרני? (בלי מילים, ומנגינה חזקה)

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifאם זה לא ממש חשוב שזה

יהיה בלי מילים אז אני יכולה להמליץ לך [ממש ממש ממש בחום] על חד גדיא של חווה אלברשטיין [כן חרוש אבל זה באמת שיר מדהים....יש לי עליו ריקוד השנה והשיר הזה ממש חזק...] אם חשוב שזה יהיה בלי מילים אני לא יכולה לעזור לך...מצטערת=\

o Shani o

New member
שיר באמת חזק!

הורדתי אותו אחרי שראיתי פה המלצות עליו.. יש מצב לשיר, אבל בכל זאת אני אשמח למנגינות ללא מילים.. תודה בכל זאת

Only Dance

New member
רשמתי על זה שירשור בקיהלת מחול באתר אחר, מאחר

מאחר וזו הודעה שאני רשמתי שם מרשה לעצמי לעשות העתק הדבק : ציטוט: הכותב המקורי Only Dance ב 2008 /04 /19 -------------------------------------------------------------------------------- Yanni & Enya - Dances With Wolves The Lion King -To Die For עשיתי עליו ריקוד, קיבלתי המון מחמאות, Requerdos de Alhambra Hans Zimmer - Gladiator אותו יוצר שרשם את למות בשביל של מלך האריות. שהמלצתי למעלה. Golden Trumpet Melodies - Passions Clint Mansell - Requiem for a Dream יש י גרסא מהממת, אם תרצי אשלח לך אותה. Anigma - Beyond the invisible ANIGMA - SADNESS Anigma- The Eyes Of Truth Enigma- Sacred Spirits ERA - Enae Volare Era - Sentence Sarah Brightman - Anytime, Anywhere Mystico - Return To Life הנה ממני:)) קאטי --------------------------------------------------------------------------------

o Shani o

New member
וואו! תודה רבה ../images/Emo13.gif

עכשיו צריך להוריד הכל ולשמוע חח רק שזה לא מוצא לי כמה \: שוב, המון תודה

Only Dance

New member
תשמעי תתחברי אליי למסנג'ר...

מה שלא מוריד לך טיק טאק אצלך, אולי גם כשיוריד יוריד גרסאות שלא רציתי שתשמעי אלא ספציפיות שיש לי כי שי לי המון מזויקה במחשב... אז ככה שבקשר למוזיקה יש לאן לפנות, הודעה למסגנ'ר שוולחת לך בלי בעיות, מה שרואה לנכון גם תתארי לי מה את בדיוק רוצה ואשלח לך ככה מה שבדמיון שלי יתאים ואת תבחרי מה יתאים לך וזה.. קאטי

דנית666

New member
../images/Emo45.gifאחלה רשימה!

יש פה אפילו שיר שחיפשתי שנים ולא זכרתי את שמו

vashla

New member
לא מצאתי ביוטיוב את

מלך האריות- טו דיי פור..את בטוחה שככה קוראים לזה?

Only Dance

New member
בטח שי לי אותו שנים, וגם עשיית עליו ריקוד -

השם הזה ככה מופיעה בול בסאונדטראק של הסרט, זה ככה הרשמי קאטי

בלרינה24

New member
אם את רוצה מוזיקה מדהימה אז

yani או yanny אני לא יודעת איך מאייתים.. אבל באמת פסנתרן מדהההים יש לו יצירות חזקות ומרגשות.. באמת מיוחד.. תנסי לכתוב את השם באחת מתוכנות ההורדה (איזה פושעת אני
) ותראי מה את אוהבת.. מומלץ מכל הלב.

בלרינה24

New member
../images/Emo41.gifמצרפת קישור של המוסיקה המדהימה../images/Emo41.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ubTveCihjoQ&feature=related זה יצירה אחת.. זה גם מאוד יפה.. וגם הסרטון מתאים לפורום
תשמעייי הכל! http://www.youtube.com/watch?v=eSyZ9t05a-w&feature=related והכי הכי הכי מומלץ זה: http://www.youtube.com/watch?v=AwwZscFoi-A&feature=related בהרבה חתונת בדרך לחופה שמים את זה

o Shani o

New member
וואו, באמת מוסיקה מדהימה!

תודה רבה
את הראשון פחות אהבתי, אבל השניים האחרונים, מאוד יפים

Only Dance

New member
יאנני זה לא רק פסנתרן...

זה ממש אורקסטר מודרני שלם. וכן היו לנו שניים שלושה לחנים וביצועים של יאנני בהופעות שונות שלנו, ממש יוצא טוב המוזיקה הזו מרגשת כזו. קאטי

למעלה