שלום

Reichan

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היי לכולם וערב טוב
אחריי חיפושים ארוכים, סוף-סוף מצאתי פורום נחמד בו אוכל לשאול שאלות לגביי התקדמות בתחום המוסיקה. מקווה שבאתי כדי להישאר
בכל מקרה, לשאלתי: אני לומדת פיתוח קול כבר כמה חודשים ואוהבת מאוד לשיר [מאוד-מאוד-מאוד
], ואני מאוד רוצה למצוא עוד דרכים להתפתח בתחום. חיפשתי מקהלות לנוער באיזור ת"א, אך לא מצאתי דבר, ואני ממש לא חושבת שאני מספיק טובה כדי להיכנס ללהקה. האם יש למישהו כאןן רעיונות מה אוכל לעשות? באיחולי יום מקסים לכולם, שירה

itoosh2

New member
קודם כל ברוכה הבאה...

לגבי התפתחות... הדבר הראשון שאת צריכה להתמיד בו, ואני מבין שאת מתמידה בו, זה לשיר... כל הזמן, בכל מצב, כל צליל וכל ז'אנר... לשיר בשביל עצמך, לשיר בשביל אחרים ולחפש אנשים שרוצים שתשירי.. חוץ מזה כדאי לך מאוד להמשיך בפיתוח הקול... ואולי גם לבקש מהמורה שתלמד אותך הגשה ולא רק טכניקה... לגבי מקהלה, או להקה... תמיד שווה לנסות... אם זאת מקהלה עם סטנדרט גבוה, תנסי... לא תצליחי, לא נורא... תצליחי, תרוויחי המון... אם זאת מקהלה יותר עממית, אז בכל שלב את יכולה להכנס אליה... והיא תמיד תוכל לפתח אותך... אבל צריך לראות אם את אוהבת את התחום הזה... בכל מקרה, הייתי מציעה לך כדי להתנסות בעבודת במה (שזה לא פחות חשוב מטכניקה) למצוא לך איזה גיטריסט או פסנתרן, לעבוד איתו על כמה שירים שאת אוהבת, ולהתחיל לנסות להופיע בכל מני מקומות... בהצלחה לך... אם יש עוד שאלות, נשמח לעזור...

למעלה