שלום

מאמי2

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מה שלומכן? ושוב אני צריכה את עזרתכן..(מה לעשות הבעלול דורש..
) אז ככה,אני צריכה דחוף מתכון טוב ומפורט לעוגיות טעימות (עדיפות למתוקות) כאלה שאפשר לאכול עם כוס נס קפה.. אשמח מאוד אם תעזרו לי בהקדם..
תודה רבה והמשך ערב נעים..

חנהפ

Active member
עוגיות שוקולד תפוז מושלגות

מקור: על השולחן חומרים ל- 50-60 עוגיות: 350 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאה 3 ביצים בטמפ´ החדר 100 גרם סוכר גרידה מ-2 תפוזים 40 מ"ל ליקר תפוזים 100 גרם קמח מנופה עם 1 כפית אבקת אפייה 120 גרם שקדים טחונים דק סוכר ואבקת סוכר לציפוי. במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה במיקסר מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים קליפת תפוז וליקר. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד המומס, מוסיפים קמח ושקדים טחונים. תתקבל בלילה נוזלית למדי. מצננים את הבלילה 4 שעות במקרר. עד שהיא מתקשה. בעזרת כפית שנטבלה במים רותחים יוצרים מהבצק עיגולים קטנים. מגלגלים את העיגולים בסוכר ולאחר מכן פעמיים באבקת סוכר. העוגיות צריכות להיות מצופות היטב מכל כיוון באבקת סוכר. מחממים תנור ל- 190 מעלות מניחים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה, לוחצים עליהם מעט (כדי שלא יתגלגלו) ואופים 15 דקות (גם אם נראה שהן עדיין רכות, הן מתקשות מחוץ לתנור). העוגיות יתנפחו וייווצרו בהן סדקים ושבילים של שוקולד בין כל הלבן המתוק והמושלג. אפשר להחליף את הליקר בכל ליקר אהוב שיש בבית, כמו כן אפשר לוותר על קליפת התפוז המגוררת - אם לא אוהבים

מאמי2

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo13.gif

נשמע ממש טעים, בעז"ה אנסה ואצלם..

למעלה