שלום

ל שכזו

New member
הוא תמיד יהיה קיים

אם א\נשים ימשיכו לקיים אותו, הדרך היחידה לפעול להפסיק אותו היא לא לשמר אותו. (ואנשים בכלא מתוך אחריות חברתית, להרחיק אותם מהחברה כשהם עלולים לפגוע בה, ומתוך ענישה. כשאתה מחזיר לילד המכה אתה פשוט משמר את האלימות, שלא לדבר על זה שלא פותר את הבעיה- הבעיה היא אלימות של א\נשים ולא המקרה הספציפי שפתרת באופן נקודתי)

L m a o

New member
בדיוק כמו חוק שימור האנרגיה ../images/Emo6.gif

אמנם כשאת מחזירה את מעבירה אלימות, אבל אז יש לך סיכוי למנוע את זה שזה ימשיך.. אז במקרה שמציקים לך, מה היית עושה? אני שוב אומר שלמורים אין תמיד אפשרות לפתור בעיות כאלו.

כבר קיבלת את התשובה שלך.

במקרה שמציקים לך, מה אפשר לעשות אם לא להחזיר. דיברנו על זה פה, נאמרה כבר תשובה. למה לשאול שוב? אני לא חושב שמשהו השתנה. במקרה שילד מרביץ לך אפשר לבקש ממנו שיפסיק אפשר לברוח אפשר לפנות למורה אפשר להתעמת איתו אפשר להחזיר לו. אפילו היה כאן תיאור של מקרה שקרה לי. ובכל זאת אותה שאלה שבה ועולה. מה אפשר לעשות חוץ מלהרביץ. ובכן, חוץ מלתת לך אותה תשובה, אני בספק אם אפשר לעשות משהו נוסף. כתוב לך בחתימה שאתה לומד באו"פ. מה לומד אם אפשר לשאול? צפריר.

L m a o

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני לא נגד לא להתשמש באלימות, אני פשוט אומר שיש מצבים שצריך להשאיר את האידיאולוגיה בצד ולהגן על עצמך. גם אתה סטודנט של האו"פ(אני פוגש הרבה כאלו בזמן האחרון בתפוז)? אני לומד כלכלה.

למעלה