שלום

adili6

New member
שלום../images/Emo13.gif

אתמול בעונה השניה שודר הפרק contrastrike (או איך שלא כותבים את זה..) והיה את הקטע שבו טיאלק מספר בדיחה (כביכול) זה הציטוט (העתקתי אותו מסטארגייט ישראל--אתר מעווולללהההה!!!): Jack: Teal'c, you don't have to stick around. Teal'c: Undomesticated equines could not remove me. Jack: Wild horses, Teal'c, it's... that's a joke. You told a joke. Don't make me laugh. מישהו יכול להסביר לי מה מצחיק? או מה הוא משחק המילים לפחות? תודה מראש...

עליס1

New member
עוד משהוא..

האמת בתור מעריצה של R.D.A את אמורה לדעת אבל... ולא אמרתי שאת לא... לריק גם בחיים יש את הנטייה לתקן את שפה של האנשים בעיקר תחת השפעת אבא שלו שהיה מורה ללשון... אז בסידרה הם לקחו את האייטם הזה והכניסו לסידרה.. ומה שיצא מבחינתינו זה היציאות המוזרות והמשעשעות של ג'ק כשהוא מתקן את מה שיוצא לאנשים מהפה...!

adili6

New member
חח...אני יודעת...

הרי (ועכשיו תבוא עדות לכך ששתינו מכורות לסם-ג'ק וRDA) הבאתי לך כתבה שבה הוא שואלים אותו אם כמו בסדרה הוא מתקן לאנשים את השפה...אז הוא אמר בתור בן לבית של educators זה נטבע לו בלשון וכולם אומרים שזה לפעמים מתחיל לעצבן.. הוא גם אמר שבראד ווייט לקח את הפן הזה שבו והכניס בג'ק ושזה לא גורע מהדמות.. ציטוט מלא-יודעת-איפה-בסדרה...הוא אומר לבאל/בעל... IT'S WHOM!!! אגב באל/בעל...אני בדיוק לומדת בתנ"ך בבצפר על החוקים המקראיים וכתוב שם לא לסגוד לבעל...כל פעם שמישהו (בדר"כ המורה) קורא את המילה הזו..אני פורצת בצחוק (פנימי..כי לא נעים לי שכל הכיתה תתחיל לצחוק עלי...)!!!

משחק המילים המקורי הוא:

wild horses cannot remove me.... מה שטיאלק עשה, כי הוא הרי לא מדבר אנגלית "נורמלית"... הוא שינה את ה wild horses ל untames equines שזה בעצם אותו דבר כמו wild horses רק שמילים אחרות. הבדיחה כאן היא שהוא גם ידע שג'ק יתקן אותו, בגלל שידוע וברור שטיאלק לוקח מילים שונות בשפה האנגלית ואומר אותן במילים שהם בעצם ההסבר שלהם כמו למשל: wild = untamed זה כמו שבפרק של היום (family), טיאלק שואל את אשתו, שנשואה לאחר עכשיו אם היא אוהבת אותו. אבל הוא לא שואל do you love him אלא do you have love for him... זה כאילו אותו דבר, ועם זאת, לא... אבל זו צורת הדיבור של טיאלק..

subatoi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif האמריקאים מכים (שוב) במד"בניקים

Dead Zone וה-4400 בוטלו, אחרי סיום העונות שלהם (כלומר, בלי פרקי סיום הולמים
). את הראשונה אני לא מכיר, והשניה -

Y. Welis

New member
האמת שהייתי סוגר את ה-4400 בסוף העונה השלישית

שגם ככה היתה חלשה למדי לקראת סופה. גם מ'דד זון' לא התרשמתי. אלה מקרים פחות טראגיים מהפסקת 'פיירפליי'.

subatoi

New member
אמנם זה כבר היה מזמן ואני לא כ"כ זוכר,

אבל העונה השלישית באמת היתה קצת איטית. ואת הרביעית (עדיין) לא ראיתי. אבל אין לי בעיה עקרונית עם ביטולי סדרות. לגיטימי. אבל שלא יעשו את זה בין עונות וישאירו אותנו עם קליפהאנגר. לא יכלו לעשות ישיבת "הוצאה להורג" לפני כמה חודשים? מעצבן

subatoi

New member
וכמובן, עוד סיבה חשובה,

זה ג'פרי קומבס. המעריצים שלו ברחבי העולם לא יזכו לראות אותו, והוא יהיה (קצת) מובטל. שערוריה

ARIS BOCH

New member
למה הם עושים את זה?!?!?

יש להם איזה שהוא נימוק הגיוני למה הם מבטלים את 4400?!? למיטב ידיעתי הסדרה זכתה בפרסים וגם היה לה רייטינג טוב אז למה לכל השדים והרוחות הם עושים את זה?!?!?

Y. Welis

New member
ממליץ לראות את ה'ברקפסט קלאב', כדי להבין

איך אנתוני מייקל הול התחיל... לי קשה מאוד להשתחרר מהדמות שלו בסרט הזה (וגם 'אדווארד ידי מספריים' לא עזר). מבחינתי הוא תמיד ישאר החנון.

aerynsun

New member
מי מבינהם הוא אנתוני מייקל הול?

סרט טוב. זוכרת שאהבתי.

למעלה