שלום

D amaged R oses

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היי! מה קורה?
זוכרים אותי פה? אני זוכרת את לילי נמר האילתית לשעבר והמנהלת בעלת הקעקוע החמודה :] ראיתי איזה קליפ שבאמת הדהד לי בראש, ממש גרם לי להאמין. נעזוב את העניין שאני נורא פתי. אבל עדיין אמין, או לא אמין?!

D amaged R oses

New member
עוד שאלה -

האם זה נכון להגיד שתינוקות מתקשרים עם רוחות? אמא שלי מאמינה בכף שהתינוקות כל הזמן מברברים שטויות ל"עצמם" ומסתכלים מידי פעם באוויר וכל מיני כיוונים, משמע שהם מדברים באמת עם רוחות. רק שאנחנו לא מבינים.

smallnig

New member
תשובות

לגבי הסרטון... נו באמת. מזמן כבר צריך להבין שרוחות לא ניתן לתפוס במצלמה - הן לא חומר פיזי! ולגבי השאלה השניה, תינוקות לא מתקשרים עם רוחות. גם אם יש סיכוי שהתינוק איכשהו במקרה קלט חלק מאנרגיה מסויימת השייכת לרוח כלשהי או כו', המוח של התינוק לא מספיק מפותח כדי להבין דבר כזה.

roaic

New member
"לא מספיק מפותח"??

התינוק לא צריך להשתמש ב"מוח" שלו בכדי לתקשר עם מישהו מהעולם הבא. "הנשמה"...הנשמה היא זו שמתקשרת. והנשמה שנכנסת לכל גוף פיזי,היא כזו שיודעת הכל ,מבינה הכל וחשופה להכל! אין קשר ואמת בדברים שאמרת. לך ולמד קצת

הסרט נראה לי עבודה בעיניים

אבל לגבי שאלתך על התינוקות נכון הדבר שלתינוקות בעיקר בשל היותם עדיין קרובים למצב הנשמה החופשיה, לפני הכניסה לעולם בעצם ולפני כל מחסומי המציאות והפחד מרוחות שיוצרים בהם בהמשך החיים יש להם יכולת יותר חזקה לתקשר ולראות יישויות. אבל רובם לא מודעים לכך או זוכרים זאת.
ויפה שזכרת אותי ואת הקעקוע זה היה ממש מזמן

למעלה