שלום

the girl111

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני קוראת פה כבר די הרבה זמן אבל זו הפעם הראשונה שאני כותבת כאן. קוראים לי אווה אני בת 17 (ממש אוטוטו בת 18) ואני שמנה - 1.62 ושוקלת 92 הפורום הזה נותן לי כבחורה שמנה, בחברה היום, המון כוח להתמודד עם התגובות והמבטים של האנשים (גם כאשר אלה בני משפחה)..למדתי לענות ולא לשתוק ולהשפיל מבט...אבל זה עדיין קשה בכל פעם... למדתי שאני לא צריכה להתבייש בכך שאני שמנה...זה מה שאני ומי שאוהב אותי יקבל אותי כמו שאני...ושבסופו של דבר גם לי יהיה חבר כמו לשאר החברות שלי (אני מקווה:/). הסיבה שבגללה החלטתי לכתוב פה היא שיש לי זמן לפני הגיוס ואני רוצה לעבוד ולא סתם לשבת בבית ולהעביר את הזמן (אני אוהבת להיות בהתרוצציות וכו'..אני לא כ"כ יכולה לשבת בשקט) הבעיה היא שאני פשוט מפחדת ללכת לחנויות ולשאול אם הם צריכים עובדים..אני מפחדת שבגלל המשקל שלי הם יידחו אותי, ויהיה לי נורא להתמודד עם דחייה שכזו מכיוון שאני באמת עובדת חרוצה ותמיד מתמידה בכל מה שאני עושה ויש לי מה להציע.. חברה שלי שעובדת בבית קפה אמרה לי שהם מחפשים עובדים ושכדי לי לבוא לנסות (הסניף חדש והם מחפשים אנשים די דחוף) אבל שוב אני נורא מפחדת לגשת לשם ולשאול.. מה כדיי לי לעשות? האם נתקלתם אתם בקשיים במציאת עבודה?

yellow cheese

New member
מכירה את זה מקרוב

לא מסוגלת ללכת לעבוד בחנות בגדים. אולי במתאים לי, אבל גם זה בקושי.

אווה יקרה.

ראשית, ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת
המשך שהות מהנה בחברתנו
יש משפט שאומר: "אם לא תנסי, לעולם לא תדעי..." את חייבת לדעת שהיום ברוב מקומות העבודה כבר קיימת העובדה של קבלת עובדים ללא תנאי גזע, מין, מראה וכו'. אני אומרת לך ללכת עם זה עד הסוף. מה איכפת לך!? אל תבואי עם ציפיות ולכן לא יהיו לך אכזבות. גם אני כשחיפשתי לאחרונה מקומות עבודה היו לי חששות לגבי כל מיני דברים (אחרים אמנם, אבל גם אלו חששות). באתי לראיונות מלאת ביטחון וחיוך רחב ומיד קיבלו אותי למספר עבודות שעוד הייתי צריכה לבחור (שזה הכי כייף
) צאי חמודה לשוק העבודה, חפשי לך תחום שאת מעוניינת בו ולכי על כל הקופה. אין לך מה להפסיד. מאחלת לך המון הצלחה
מאיה

שלום לך ../images/Emo20.gif

מצטרפת למה שמאיוש אמרה ומציעה לך גם לשים מודעות באזור מגורייך עבור שירותי שמרטפות. בחודש אוגוסט מסתיימות הקייטנות והרבה הורים נשארים ללא עזרה עם הילדים. אני חושבת שאפשר לעשות אחלה כסף בעבודה כזאת . בכל אופן, המון בהצלחה וברוכה הבאה לפורום

מזדהה עם כל התחושות שלך

ואני בינתיים רק עושה בייביסיטרים- תחום שאני מתמצאת בו היטב ובטוחה בו. אני לא יודעת מה יקרה כשאצטרך למצוא עבודה "אמיתית" כי גם קצת נמאס לי לעבוד עם ילדים. בסוף אוקטובר אהיה בת 17 ואז ארצה להתחיל לעבוד באיזה קייטרינג שגם חברות שלי עובדות בו. אני חוששת שאני לא אתקבל בגלל המראה, ואני די מפחדת מהמפגש עם המעסיקים.

solee

New member
חמודה,

אני מכירה המון אנשים שמנים שיש להם עבודות, גם כאלה בגיל שלך. (לא שאני בהרבה יותר גדולה
) את יכולה לנסות במלצרות, ובבתי קפה, מאחורי הדלפקים אם לא בא לך להיות סביב אנשים כל הזמן, ארומה לדוגמה (אחח ארומה). שם לא עושים הפליות זה בדוק. בהצלחה. וגיוס קל לשנינו (אוקטובר, אימלה')

ברוכה הבאה

אם לא תנסי, לא תדעי אני כאישה שמנה מעולם לא נתקלתי בסרוב לקבל אותי לעבודה בגלל המשקל ורבות כאן הבנות שמעולם לא חוו זאת לכי לראיון לבושה יפה, מטופחת ומריחה טוב ואני לא חושבת שיש סיבה שלא יקבלו אותך.תאמיני בעצמך! וכמו שאמרת לנו כאן, אמרי בראיון: "אני מאמינה שהעבודה תזרום בקלות ובכיף כי אני מגיעה לעבוד ולתת את כל כולי"- אני מאמינה שזה יעבוד. בהצלחה

the girl111

New member
המון תודה לכולכן על העידוד../images/Emo13.gif

אני אלך לעבודה מחר ונראה מה ייקרה..

sugar lips16

New member
תלכי, תנסי,

להיכשל זה חלק מהחיים.. וזה רק עוד אבן קטנה בדרך שלך, למקום שאת צריכה להגיע אליו.. לפני שנה, שהייתי בדיוק במצב שלך, בחרתי בללכת לעבוד ניסיתי בכל מיניי מקומות, אפילו במקומות שהיה בהם שלט "דרושים עובדים" אמרו לי שאני קטנה מיידי וכל מיני תירוצים אחרים.. אפילו במקום שכן היו יכולים לקבל אותי, לא קיבלו רק בגלל שאני לא רזה.. אני בחרתי להתייאש, כי גם ככה השירות שלי התחיל כבר בספטמבר, אז אמרתי לעצמי "שיהיה".. כי עבודה רציתי רק למשך חודש, רק באוגוסט.. תלכי לנסות, בלי להתייאש עד שתמצאי, את אפילו יכולה להתחיל בעבודה קטנה שלא ממש נראת לך, ותוך כדי לחפש עבודה אחרת.. העיקר זה לא להתייאש... אני כבר צריכה להתחיל לחפש עבודה עוד כמה חודשים, ואני מנסה להימנע מהמצב הזה, כי אני יודעת שזה יחזור על עצמו ואני יתבאס...

למעלה