שלום

vered4

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני משתמשת לעיתים בפרחי באך ומאוד נהנית מהתוצאות. כאשר המלצתי למישהי לנסות, אחת מהתגובות היתה- "במחקר שנערך בבית חולים אסף הרופא הוכח כי פרחי באך מסממים וממכרים". האם ידוע לך, מה מקור השמועה הזו? ההרגשה שלי היתה הפוכה, כאשר תמצית "מסימת" את עבודתה, קיים חוסר רצון להמשיך ולהשתמש בה.

לא ידוע לי על המחקר אבל...

אני עובדת עם פרחי באך מעל 10 שנים... את צודקת 100% לגבי דרך העבודה של התמציות. אני סומכת מאוד ממש על תופעה זו, כחלק מהערכת תוצאות הטיפול... אשמח גם אני לדעת מה עומד מאחורי השמועה... נאוה

vered4

New member
בתקופה האחרונה ארעו לי כמה ארועים

קשים רגשית. כמה זמן אפשר להשתמש ברסקיו? או שעדיף ליצור תערובת תומכת אחרת?

אפשר גם כל החיים

השאלה היא מה הכי יעיל... חשוב שמטפל יתאים לך תמציות. במצבים רגשיים קשים, אני לפעמים מכינה שני בקבוקים - אחד לשימוש שוטף ואחד מותאם אישית לחירום (תחליף לרסקיו) בכל מקרה, חשוב שתשלבי בטיפול שיחות עם אדם מקצועי... קשה למצוא מטפלים משלימים שמתמחים בטיפול נפשי אבל יש... אולי כדאי לאתר פסיכולוג/ית שעובדים עם פרחי באך, אבחון בכף היד ושיטות אלטרנטיביות אחרות... נאוה

ורד יקרה,

גם אני אשמח לקרוא מאמר מסודר בנושא אם כי זה נראה לי מאוד תמוהה , מהסיבה הפשוטה שפרחי באך בבסיסם הם מים אנרגטיים ( את הפרחים משרים (ללא בישור) במי מעיין 3-4 שעות ) . יותר מזה בכל בקבוק של 30 cc יש לא יותר מ 12 טיפות ( מכל התמציות) כל השאר הינם מיהול נוסף של מים מינראלים ומעט ברנדי.. נראה לך הגיוני שזה ימכר.. אלא אם כן באסף הרופא מכירים במושג "התמכרות אנרגטית" היינו שאדם זקוק כ"כ לתמציות שהוא מתנהג כמכור.. עד סיום תפקידה.. המלצה שלי , המשיכי להנות מהתמציות..
יעל

estie

New member
ערב טוב ורד

יש אנשים רגישים, המאזינים לגופם, כנראה את אחת מהן, כשהגוף שלך מודיע לך להפסיק עם תרופה את מגיבה. לעומת זאת יש המוני מונים שלא מאמינים שהגוף יכול לספר להם מה לעשות, יש גם הרבה אנשים בעלי נטיה גלויה או חבויה להתמכרות. כל דבר עלול למכר. יש המתמכרים לסוכר, סיגריות, אלכהול, סמים, ספרים, ´אהוב´, אהובה´, תרופה, מטפל/ת, קורא/ת בקפה וכו´. מבחינה זו גם פרחי באך עלולים להיחשב ממכרים... אני מכורה ללחם. שבת שלום אסתיה

bluebirdi

New member
התמכרויות

מנסיוני ועד כמה שידוע לי פרחי באך אינם ממכרים. לגבי התחושה הרעה שמגיעה בתום לקיחת התמצית, יתכן שאת עדיין באמצע התהליך ויש צורך בהכנת תמצית נוספת. לגבי השימוש הממושך ברסקיו, אני לא הייתי ממליצה. הרסקיו פועל כתמצית "הצלה" המתאימה למצבי חוסר איזון רגעיים. ברגע שמתתמשים בתמצית לאורך זמן, כל אחת מהתמציות שמהן מורכב הרסקיו מתחילה לפעול בנפרד, והתוצאות יכולות להיות אחרות מהרגעה או איזון נפשי. בכל מצב שבו חשים כי יש צורך בשימוש ממושך ברסקיו, הייתי ממליצה לפנות למטפל בפרחי באך, על מנת שירכיב תמצית אישית.

למעלה