שלום אני מאוד אוהבת את השירים של אוהד! ורציתי לברר: האם מישהו יודע אם אוהב פנוי? תודה
A advora1 New member 5/7/07 #1 שלום ../images/Emo13.gif אני מאוד אוהבת את השירים של אוהד! ורציתי לברר: האם מישהו יודע אם אוהב פנוי? תודה
שלום ../images/Emo13.gif אני מאוד אוהבת את השירים של אוהד! ורציתי לברר: האם מישהו יודע אם אוהב פנוי? תודה
נ נוף המקורית New member 6/7/07 #2 היי איך אפשר שלא לאהוב את השירים שלו אבל מה זה משנה אם הוא פנוי או לא?
נ נוף המקורית New member 6/7/07 #4 בת כמה את? אל תדאגי, לא נראה לי שיש לך סיכוי, אל תעלבי, אוהד לא נראה לי מאלה שיוצאים עם מעריצות שלהם... אבל בהצלחה....
בת כמה את? אל תדאגי, לא נראה לי שיש לך סיכוי, אל תעלבי, אוהד לא נראה לי מאלה שיוצאים עם מעריצות שלהם... אבל בהצלחה....
A advora1 New member 7/7/07 #5 אני עוד מעט בת 25 זה לא שאני מעריצה מטורפת... גם לא הייתי מגדירה אותי כממש מעריצה. אני פשוט מאוד אוהבת את השירים של אוהד והוא ממש מוצא חן בעיני ומראה הטעם שלי. גם קראתי את הבלוג שלו מה שגרם לזה שהוא עוד יותר מוצא חן בעיני.
אני עוד מעט בת 25 זה לא שאני מעריצה מטורפת... גם לא הייתי מגדירה אותי כממש מעריצה. אני פשוט מאוד אוהבת את השירים של אוהד והוא ממש מוצא חן בעיני ומראה הטעם שלי. גם קראתי את הבלוג שלו מה שגרם לזה שהוא עוד יותר מוצא חן בעיני.
נ נוף המקורית New member 7/7/07 #6 אוקיי לא נראה לי שיש מישהו בפורום שיודע מה המצב שלו אם הוא פנוי או לא. אבל את מוזמנת לנסות לברר. בהצלחה. אני מאחלת לך לצאת עם אדם שרק מתקרב לאדם כמו אוהד.
אוקיי לא נראה לי שיש מישהו בפורום שיודע מה המצב שלו אם הוא פנוי או לא. אבל את מוזמנת לנסות לברר. בהצלחה. אני מאחלת לך לצאת עם אדם שרק מתקרב לאדם כמו אוהד.
L love billy zane 2004 New member 9/7/07 #8 כנראה שמה שכתבת לא היה במקום... (סתם תנסי לחשוב למה זה נמחק...)