שלום

DAN1EL

New member
שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo97.gif

אני יכול לקבל קצת מידע על הארבי האנקוק?

DAN1EL

New member
הממ...../images/Emo97.gif

כמה זמן הוא כבר פועל? כמה אלבומים הוציא? האם הוא מצליח גם כיום?

אנדרסן

New member
אז ככה

הדיסק הראשון שיצא תחת שמו הוקלט ב 1962, הוא הוציא הרבה דיסקים עד היום (אני מעריך שמשהו בסביבות 80 עד 100 דיסקים תחת שמו - הוא הקליט גם המון כסיידמן - גולת הכותרת של העבודה שלו כסיידמן היא לדעתי בחמישיה השנייה של מיילס) בקשר להצלחה שלו כיום - יש לו דברים מאוד יפים ויש לו דברים סתמיים - אני חושב שאופן כללי אפשר להגיד שהוא מצליח גם היום למרות שהוא עשה בזמן באחרון גם דברים שאני באופן אישי מאוד לא אוהב...

scooby4

New member
מסכים איתך בקשר לחמישייה של מיילס

ובקשר לעניין ההצלחה: משנות השבעים בערך, אולי טיפה לפני, הנקוק התחיל לעשות אלבומים של מוזיקה שהיא נחשבת לפחות איכותית: Fאנק. בעבודות שלו שם יש פנינים, אבל עדיין הרבה אוהבי ג'אז קצת נרתעים, אפשר לומר, כשהם שומעים את השם. הוא זכה בפרס של MTV, אמנם, על אלבום פופ-פאנק שלו שיצא בשנות השמונים אני חושב. אבל העובדה שהוא עבר לפאנק לא אומרת שהוא לא המשיך לחקור סגנונות אחרים- שמעתי אלבום שלו שמזכיר מוזיקה אתנית יותר, ובשנות התשעים והלאה הוא גם המשיך להוציא אלבומי ג'אז של ממש: "דה ניו סטאנדרטס", גרווישנ'ס וורלד, קצת אפשר לשמוע אותו עם טריו חדש, אלבום דואו שלו ושל ווין שורטר (שמנגנים יחדיו לעיתים, מאז החמישייה של מיילס עם שניהם). אני גם יודע עליו שהוא מורה, או משהו בסגנון, בביה"ס ע"ש תלוניוס מונק לג'אז בארה"ב. אלי דג'יברי- שלמד שם: כל הזמן מספרים עליו שהוא ניגן עם הרבי הנקוק.

Raptor Bass

New member
Fאנק נחשב לפחות איכותי?

לא הייתי אומר, ובהחלט יש לו שם פנינים... אני אישית בעיקר לא מתחבר לאלבומים החדשים שלו שהם אלקטרוניים מידיי לטעמי, אבל בהחלט אמן דגול.

scooby4

New member
שמע, אני בכוונה לא אמרתי את דעתי

אלא דיברתי בכלליות. המסר שאני מקבל מאנשים שאני מכיר, והם אוהבי ג'אז, שהם לא מוצאים במוזיקה הזאת דברים איכותיים במיוחד, למרות שיש לה צדדים חיוביים אחרים ("פיל", הרגשה "קולית" עם משהו שהוא קצת לוהט...).

DAN1EL

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo97.gif

וסתם רציתי להוסיף: האלבום החדש שלו יוצא ב-30 באוגוסט, ויצא גם DVD שמתעד את הקלטות האלבום. בין שיתופי הפעולה הלא צפויים שיש באלבום אפשר למצוא בין השאר שיתוף פעולה עם כריסטינה אגילרה. הם חידשו את "A Song For You" של דוני האת'וואיי.

Bavmorda

New member
הי ../images/Emo13.gif

אני לא ממש חדשה בפורום... רק נכנסתי כי חיפשתי הופעות... להוסיף על מה שנאמר: בשנת 1987 נעשה סרט שנקרא ROUND MIDNIGHT לא זוכרת על מי היה הסרט, אבל בכ"מ השתתף בו DEXTER GORDON. אני חושבת שזה היה עליו... בכ"מ, הרבי הנקוק היה כותב המוזיקה והאחראי עליה בסרט הזה... אני זוכרת שהוא היה מועמד לאוסקר, אבל לא זוכרת אם זה היה הוא שזכה בו. חוצמיזה, למה לא לחפש בגוגל

למעלה