שלום ..

Or Jacob

New member
אממ ברגע שאתה מעתיק את ההודעת

פתיחה מילה במילה מסאות'פארק אתה לא יכול להגיד "רק השראה". אבל לדעתי זה לא כל כך חשוב . הסידרה עצמה היא פשוט גרועה (למרות שיש דברים הרבה יותר נוראים בטלויזיה ) הדיבוב גרוע (בניגוד לדיבוב המעולה של סאות'פארק וסימפסונס). הציורים מעצבנים בזה שהם רוצים להיות סאות'פארק בצורה גרועה . העלילה נמוכה וזה פשוט לא מצחיק . שלא לדבר על זה שזה לא ביקורתי כמו סאות'פארק . וגם הרעיון הכללי לא משהו . סדרה שאני רואה כשמשעמם לי ואיןלי משהו יותר טוב לעשות . אבל גם את "ימיי חיינו" אני רואה לפעמים כשמשעמם אז אני לא דוגמה . כי אני משועמם . אור

mominman

New member
מוזר.. ../images/Emo153.gif

כי הביקורות משבחות, האנשים מתלהבים ובעיקר .. |הגדש| צוחקים !! אז אני לא יודע כל כך על מה אתה מדבר , זה יפה זה נחדמ זה מצחיק ואני אוהב את זה . לדעתי זה מעולה .

זה בסדר

לא הכי טוב, אבל זה גם לא גרוע.. אני לא מבין מה כולם אומרים שזה חיקוי של סאות' פארק! הדבר היחיד שמצאתי בה שדומה לסאות' פארק זה העובדה שזה מצוייר!!!

Or Jacob

New member
אתה בטוח שזו העובדה היחידה שמצאת?1

-העובדה שהודעת הפתיחה היא תרגום ישיר של זו של סאות'פארק . מה איתה? -העובדה שהתקציר של התכנית בכל אתר או ממיר דיגיטלי כוללת את "הסאות'פארק הישראלי" -העובדה שהציורים לא מושקעים בכוונה . -הגישה כולה וסוג ההומור . וגם כמה דביחות שהועתקו מסאות'פארק .

yuv3

New member
הם הושפעו

מהרבה תוכנית כמו סימפסונסן ועוד כמה

todd2000

New member
ג'קוב יש לך טעות קטנה

זה לא שב.ק הדמויות לא מושקעות בכוונה..זה כי זה אין להם תקציב חץ מזה שהדמויות משוקעות דווקא

Or Jacob

New member
זה לא שאין להם כסף . הם עושים את

זה בתוכנת תלת מימד (כי זה קל יותר)ומגדירים להראות רק את הקוי מתאר ומילוי אחיד . בלי עוד תקציב והשקעה יכלו לגרום לזה להראות תלת מימד . אם תשים לב אז יש שם לפעמים דסרים בתלת מימד כמו האש של המבער במעבורת ששיגרו בפרק 1 וכמו המסוקים , ומכוניות וכו' . וזה הורס .

todd2000

New member
כי תחשוב על זה

אם זה יהיה בתלת מימד זה יהיה פשוט מגעיל

Or Jacob

New member
נכון . אבל גם ככה זה מגעיל... חוצמז

ה . זה לא יצא להם כמו שהם רצו (כמו בסאות'פארק)

למעלה