שלום

black kitten14

New member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

אני קוראת את הפורום שלכם כבר מלא זמן והוא ממש יפה וגם האנשים נחמדים אז............... החלטתי להצטרף! אז ככה.... קוראים לי אלכס ואני בת 14 (עוד מעט 15) אני מתה
על המשחק סימס ויש לי 3 חבילות הרחבה שלו אבל יש בעיה
....התקנתי 2 מהן(יוצאים קבוע ומסיבת השנה) אבל רק החבילה שהתקנתי אחרונה עבדה, הייתי רוצה אם זה תמיד ככה ואם לא אז איך אני עושה שהן יעבדו ביחד ושיהיו הפריטים של שניהם במשחק?
תודה מראש, אלכס

ברוכה הבאה!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

אמממ בקשר לתקלה שלך: אולי את לא מתקינה לפי הסדר.. יש כאן שטוענים שזה לא קשור למרותשמוסבר בחוברת התקנה שכן רצוי וכדאי ומומלץ להתקין לפי הסדר. תתקיני את הבסיס,אחריו את האוס פארטי ובסוף את הוט דייט (הבנתי שיש לך רק את התוספות האלה). אם בעתיד את מתכוונת לקנות את ליווינג לארג' או ווקיישן וכו', תדאגי להסיר את המשחק ולהתקין לפי הרצף הנכון, כשהחבילה הכי חדשה שיצאה סוגרת את התקנה ועם הסידי שלה את מפעילה את המשחק.

black kitten14

New member
קודם כל... תודה!

אבל עכשיו יש לי את חיות וחוויות
ואני ורצה להתקין את וויקישן כך ששניהם יעבדו.... אין דרך אחרת חוץ מלהסיר הכל ולהתקין מחדש? פשוט לא בא לי להתחיל הכל שוב (יש לי כמה משפחות ממש טובות). וחוץ מזה... אם אני אתקין את שניהם מה יהיה לי- אולד טאון או האי שנחים בו?
תודה מראש

black kitten14

New member
ועוד שאלה....

חלק מהאנשים ששאלתי אמרו לי שסופרסטאר הוא הסימס הכי טוב שיצא עד כה... וחלקם אמרו שהוא דווקא משעמם וגרוע בהשוואה לשאר.... מה אתם אומרים? כדאי לקנות אותו או לא?

ettyshp

New member
לדעתי הוא פ'סדר

הוא מוסיף המוןןן פריטים חדשים ומיוחדים אבל הוא לא הכי טוב לדעתי.... אבל הוא בין הטובים!!! אז אני דווקא ממליצה לך.... ומתי שהיה לי סימס אז היו לי את כווולם והתקנתי אותם לא לפי הסדר ולא קרה כלום... אבל עדיין עדיף להתקין כמו שאומרים שאם תיהיה בעיה תוכלי להאשים אותם..חחח LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

tiptip4u

New member
אוקייי

מומלץ ורצוי להתקין את החבילות לפי סידרן הכרונולוגי, א-ב-ל לא חייב... בקשר לזה שאת לא רוצה שיימחקו כל המשפחות ובלע, את יכולה לנסות לגבות, אבל לפעמים בכל מקרה ימחקו המשפחות, תנסי לחשוב על הצדדים הטובים: תוכלי לשנות לדמויות מראה, אופי, חברים, עבודה, הכל... וכמובן, המשחק יהיה מעניין שוב פעם... לגבי הסופרסטאר אני לא יכולה לענות, כי עדיין אין לי אותו (עוד לא הגיע...) אבל שמעתי שהוא חבילה טובה, אבל לפי מה שהבנתי זה קצת הורס את הרעיון הבסיסי של הסימס, במקום לבנות בית יפה ומשפחה נחמדה, צריך פשוט... להיות סופרסטאר... אם תתקיני יהיו לך גם העיר של הווקיישן וגם האולדטאון, שזה הולך בצורה שונה לגמרי... זה חלק מהשכונה הרגילה שמרחיבים לך לגמרי, ואת יכולה לקבוע מה יהיה שטח ציבורי ומה שטח פרטי... אוי... קצת קשה להסביר... מקווה שעזרתי לך! תהני בפורום!

black kitten14

New member
תודה../images/Emo9.gif

כנראה לא הבנת אותי נכון.... את חיות וחוויות יש לי וגם שיחקתי בו... דווקא נחמד...
ולגבי הסופרסטאר- שמעתי עליו אבל לא ממש הבנתי מה בדיוק עושים בו....

black kitten14

New member
תודה!

ועוד שאלה.... יש לי מין תמונה כזאת שהורדתי מהאינטרנט שגורמת לכל האנשים בעיר להיות חברים שלי
, ושמעתי ששיש את הסופרסטארים בסטודיו טאון שהסימס שלי צריך להיות חבר שלהם. אז..... היא תעבוד גם עליהם
הם גרים בעיר בכלל

adva g

New member
מאיפה התמונה?

אם תוכלי לצרף קישור לאתר זה יהיה מצוין!

black kitten14

New member
אהה לא סליחה....

כבר אין שם את זה... היתה שם המלצה לאתרים יפים או משהו.... מצטערת..... אבל קראו לאתר משהו כמו simsos .... תחפש את זה... אולי תמצא, זו תמונה עם ציור של אישה ומונית של דאון טאון

black kitten14

New member
אופס סליחה....

די מבינים מהשם....חחחחח פשוט התבלבלתי....
ד"א יש איזו אפשרות להעביר את הקובץ של התמונה דרך תפוז? כי אם כן אז אין לי בעיה להעביר לך אותו...

adva g

New member
אני חושבת שאפשר

להעביר את הקובץ דרך אי-מייל או אי.סי.קיו אז אם אפשא האי-מייל שלי הוא [email protected] תודה! וחיפשתי את האתר, לא מצאתי...

למעלה