שלום

TuTyBoP15

New member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

אממ.. אני מאוד אוהבת את המוזיקה של לינקין פארק וחושבת שהם גדוליםםם
ספשלי צ'סטר
ואממ.. אני לא ממש מעודכנת לאחרונה אז יש לי כמה שאלות
צ'סטר עובד כרגע על אלבום סולו
הוא הוציא כבר שירים
גם מיק עובד על אלבום סולו
הבנתי שהוא כן הוציא שירים.. איזה
זה אומר שלינקין פארק התפרקו
ואממ.. זהו בנתיים
תודה לעונים

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמנסה לענות

1. צ'סטר כרגע עובד על אלבום הסולו שלו והוא עדין לא הוציא שום סינגל 2. מיי סיים את אלבום הסולו שלו והוציא כמה סינגלים אין לי מושג מה השמות כי אני נגד כל הפורט מיינור הזה 3. לינקין פארק לא התפרקו צ'סטר ומייק בסך הכל עושים פרוייקט צד כל אחד מהם. וליקנין כבר נכנסו לאולפן ובקרוב יצא להם דיסק חדש
מקווה שעזרתי

SuperTom

New member
תשובות לשאלותייך

1) צ'סטר דחה את התוכניות שלו לגבי אלבום סולו והאלבום ייצא כנראה רק ב-2007. שירים מהאלבום עצמו לא ממש יצאו, מה שכן זו גירסת רמיקס מצויינת ל-The Morning After בפסקול המשובח של Underworld Evolution, והופעה עם השיר Let Down שכנראה יהיה באלבום. 2) מייק הוציא את אלבום הסולו שלו, "The Rising Tied", תחת השם Fort Minor בחודש נובמבר האחרון. אלבום ענק וממליץ בחום לקנות אותו, הסינגל המפורסם מכולם זה כמובן Believe Me ויש את Petrified ו-Remember The Name שלא יצאו בארץ, ו-Where'd You Go המדהים והמרגש שיגיע בקרוב, ושהקליפ שלו יצא ממש בימים האחרונים, קליפ יפיפה [קישור לצפייה והורדה באתר שפה למטה]. 3) לא, הם לא מתפרקים. וכמו שנאמר, הם כרגע בסטודיו ההקלטות עם המפיק ריק רובין, והאלבום ייצא בחודשי הקיץ המאוחרים, ככל הנראה אוגוסט-ספטמבר.

למעלה