שלום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
אז נתחיל ממהתחלה, אני מקווה שהמקום זה פה ולא בפורום סטודנטים האחר,פשוט פה נראה לי נחמד יותר... קוראים לי זוהר,אני בת 19,מאפרת. לפני כמה ימים נרשמתי והתקלבתי(לפי האתר לפחות) ללימודי סוציולוגיה,אנתרופולוגיה ותולמדות האומנות באוני' העיברית בירושלים. ומעבר לעובדה שהתקבלתי, אין לי מושג מאיפה מתחילים!!
מה קונים(אני צריכה רשימת ציוד כמו בביצפר
) מה קורה עם ספרי לימודי,אני מניחה שאני אמורה לקבל שמות מהאוני' ולקנות איפשהו? והכי חשוב - מגורים. אני דיי חייבת לעבור לי-ם... לא אכפת לי לא לגור במרכז העיר. ממש לא אכפת לי,הייתי מעדיפה לגור קרוב לאוני'. ויש לי כלב. גדול,בהיר,מתוק ומחונך בן 9 חודשים שהייתי מאוד רוצה לקחת איתי. אבל איפה מוצאים לעזאזל בעל בית בי-ם שיסכים להכניס כלב,ועוד גדול? למיטב ידעתי ירושלמים הם לא כמו תל אביבים בענייני כלבים. ואיפה מוצאים 2 שותפים/ות שאוהבים כלבים? ובכלל,כולם אומרים לי שותפות שותפות שותפות - מה עושים אם אני לא בידיוק בחורה שבחורות נוטות לחבב? שותפים זה לא מתכון לצרות לא פחות? לא גרתי לבד לפני זה... בקיצור אני קצת אבודה... ואני צריכה עזרה. אני אפילו לא חושבת שהייתי אי פעם באוני' בהר הצופים D: ולסיום,תמונה של הבונבון שלי...
אז נתחיל ממהתחלה, אני מקווה שהמקום זה פה ולא בפורום סטודנטים האחר,פשוט פה נראה לי נחמד יותר... קוראים לי זוהר,אני בת 19,מאפרת. לפני כמה ימים נרשמתי והתקלבתי(לפי האתר לפחות) ללימודי סוציולוגיה,אנתרופולוגיה ותולמדות האומנות באוני' העיברית בירושלים. ומעבר לעובדה שהתקבלתי, אין לי מושג מאיפה מתחילים!!