שלום.
זה אני!!!

LoveYourHate

New member
שלום.../images/Emo13.gif זה אני!!!

אוקי אז אחרי הבלאגן שהיה במפגש עם השמות וכינויים הכל.. היינו צריכות לעשות את זה לפני >< לא משנה.. אז פרטים ותמונה שלכן!!!!!!!!! מדגישה שלכן שם: אזור מגורים: איסי/מסנג'ר/משהו אחר שאתן מדברות איתו
: בלוג/מייספייס/לאסטאפמ וכו: ותמונה שלכן: ומי שעוד רוצות להחליף מספרי פלאפונים מוזמנות לעשות זאת שוב רק במסרים אתן לא רוצות שמתנשפים כאלה ידברו איתכן בטלפון..[אם זאת לא תהיה אני
] אז יאללה בנות שלי
להפציץ!

LoveYourHate

New member
ואני אתחיל ../images/Emo8.gif

שם: אופקיטה D= אזור מגורים:קרית חיים
ליד חיפה איסי/מסנג'ר/משהו אחר שאתן מדברות איתו: מסנג'ר עדיף [מי שרוצה לדבר איתי ואין לה מסנג'ר שתשלח לי במסר ואני אתן לה את האיסי שלי] [email protected] בלוג/מייספייס/לאסטאפמ וכו: בלוג www.israblog.co.il/224942 מיספייסwww.myspace.com/ofekita ותמונה שלכן:אוקי דוקי ..
פינלנדיה!

ואני אמשיך. P:

שם: דנה אזור מגורים: חולון איסי/מסנג'ר/משהו אחר שאתן מדברות איתו: מסנג'ר
[email protected] בלוג/מייספייס/לאסטאפמ וכו: נמ יש בלוג אבלאבל.. מי שרוצה שיגיד במסרים.
ותמונה שלכן: נמ נמ. אוי אופק את מאלצת אותי לעשות דברים.. *מגלגלת עיניים*

LoveYourHate

New member
אמאדנה באמת!!!

אני מאלצת אותך לעשות דברים ואת עושה
! אוחח אני חולה עליך
כוסית אחת!!!

OOORRRRR

New member
אנייייייי

שם:אור אזור מגורים:חולון איסי/מסנג'ר/משהו אחר שאתן מדברות איתו:eek:[email protected] בלוג/מייספייס/לאסטאפמ וכו: אין :p ותמונה שלכן: חחח אני לא יודעת להעלות תמונותת

אוקי אני!../images/Emo9.gif

שם:תמר אזור מגורים:גן יבנה איסי/מסנג'ר/משהו אחר שאתן מדברות איתו:[email protected] בלוג/מייספייס/לאסטאפמ וכו:נופ ותמונה שלכן:
וכמובן יש את התמונות מהמפגש, שהן לא ממומלצות כי אני נראית שם
.

my reflection

New member
=P

שם:סתיו אזור מגורים:חולון איסי/מסנג'ר/משהו אחר שאתן מדברות איתו:[email protected] בלוג/מייספייס/לאסטאפמ וכו: נמממ אין. ותמונה שלכן:

ללללללההההה

שם:סאוסן אזור מגורים:באר שבע איסי/מסנג'ר/משהו אחר שאתן מדברות איתו: 210332293 מי שרוצה מסנג'ר שתבקש במסרים, לאור כמה דברים שקרו לאחרונה:\ בלוג/מייספייס/לאסטאפמ וכו:אין ותמונה יש בשרשור תמונות שם....עם החולצה הכתומה..

אנוכי ../images/Emo9.gif

שם: שני אזור מגורים: אורנית איסי/מסנג'ר/משהו אחר שאתן מדברות איתו: [email protected] בלוג/מייספייס/לאסטאפמ וכו:בלוג יש, אבל.. בואו נעזוב את זה. מייספייס www.myspace.com/shani_scarlett ותמונה שלכן: אוף אופק! רציתי את התמונה שלנו יחדיו!!! הנה תמונה נוראית שלי מאתמול

למעלה