שלום
אני חדשה....

¥Orin¥

New member
שלום../images/Emo13.gif אני חדשה....

היי אני שקד, ואני אוהבת משחקי תפקידים. אתם משחקים פה משחק אחד?

היי שקד גם אני חדש ואני רוצה להגיד

לך שזה פורום אחלה! ולפי מה שראיתי הרב פה מתעניין במו"ד(מבוכים ודרקונים-D&D) אבל אנשים גם מכירים סוגי משחקים אחרים ואף משחקים בהם.

Grud

New member
שמע, אחי (פשוט לא יודע מה השם שלך)

אתה יכול בבקשה בבקשה להחליף את החתימה שלך? או להפריד איכשהו בין החתימה להודעה?

Grud

New member
בפעם הראשונה - זה מצחיק

למרות שקשה להבין אבל עכשיו זה כבר סתם מרגיז אותי. ... וד"א: עומר. שלום. מה שמך?

Nihau

New member
שלום שלום! ברוכה בהאה!

לא משחקים כאן בפורום עצמו בדר"כ למרות שיש לי רעיון למשחק כזה בקרוב בד"כ מספרים כאן על חוויות מ"ת למיניהן תסתובבי בפורום, תשאלי שאלות ובגדול תהני.

אנדרו15

New member
היי גם אני חדש פה

לא רציתי ליפתוח הודעה חדשה כי ראיתי שיש כאן כבר אז אני אורן ולפי החתימה שלי אפשר להבין שכל החבורה צוחקת עלי שלקוסם שלי יש רק שש בכוח ותגידו לקוסם אמור ליות הרבה בכוח? הוא הרי לא דמות שרצה ומתקיפה ובכל מיקרה יש לה קסמים שיכלים לחזק אותה וליגרום לה ליות יותר חזקה (למשל (אני אומר את השמות בעיברית כי אני לא ממש טוב באנגלית) כוח שור התמרה עצמית(היא לא נותת לך כוח שאתה בצורה המקורית אבל למשל שאתה הופך לטרול או לדרקון?(עד גודל של הכי גדול בלרג') וכל מיני כאלה) ולא אמרתי את זה במישחק אמרתי את זה מיחוץ למישחק

DDN

New member
גם לאלכס יש שש בכוח.

אז מה? אז היא תוקפת מקרוב? לא. היא מתשמשת במגוון לחשיה כדי לסדר את העניינים. אין מה לצחוק על מי שיש לו כוח נמוך. להרבה אנשים יש.

DDN

New member
לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות

שלו. תראה, לדוגמא, ז'אן פול הוא לוחם שלא בורך בנתונים פיסיים מרשימים - זריזות וכושר ממוצעים (10) וכוח טוב (14). אבל אחת התכונות הכי בולטות בו זה הפה הגדול שלו, והעובדה שהוא פשוט בחור חביב ונחמד על הבריות (כריזמה 14) לאלכס אמנם יש כוח 6, אבל היא בורכה בכל האספקטים האחרים. הייתי רוצה שהיא תהיה קצת יותר חריפה במחשבה, אבל מה לעשות, היא תמימה מדי.

אנדרו15

New member
אבל אצלכם זה עוד בסדר 6 בכוח

הם צוחקים עלי כי יש לנו 1 (היו 3) עם 18 בכוח (ויותר)ותכונות מופלאות למשל ללוחם שלנו יש עכשיו 21 בכוח 18 בזריזות 18 חוסן(כונסיטיושון או איך שלא רושמים את זה) 8 חכמה 10 אינטיליגנציה 9 כריזמה הם ממש סופר אנשים ולפייטניט שלנו יש גילגול של 89 יש לה בהכל 15 ומעלה ואני הדבר היחיד שטוב אצלי זהנ האינטיליגנציה(הדבר היחיד שאני מיתגעה בו) עם 20(וזה ממש אל אנושי) וזה גם ביגלל שמצאתי סרט חוכמה 2+ והשקעתי בזה את השני תוספים שקיבלתי יש לי 12 בחוסן 14 בזריזות 10 חוכמה 12 כריזמה ו6 בכוח הסייר שלנו מעוד דומה ללוחם חוץ מיזה שיש לו 18 בכוח ו24 בזריזות והכוהן עם 16 בכוח 18 בחוכמה 12 בזריזות 15 חוסן 17 כריזמה ולא זוכר כמה באינטליגנציה אז הם צוחקים עלי כל הזמן כי לא היתבכיינתי ולא ביקשתי לגלגל עוד 3 פעמיים כדי שיהיה לי גילגולים מושלמים

סנדרין

New member
מה המספרים משנים, לעזאזל../images/Emo35.gif../images/Emo142.gif

כרגיל, אני טוענת שלשחק דמות בלי חסרונות, זה לא כיף. אם היו לי זריקות מושלמות, הייתי *דווקא* מורידה אחת מהן, שיהיה מעניין יותר. חסרונות יכולים להיות גם באישיות - קאמאריה, הקשתית-אלפית שלי, היא מוכשרת מאוד - זריזה, חכמה, יפה, כריזמתית, חזקה. אבל זה דווקא החסרון הגדול שלה: עודף בטחון עצמי. ועם WIS (חוכמה
תבונה
) 10, היא בטוחה שהיא יודעת הכל יותר טוב מכולם. וגם ממש אכפת לה מהרושם שהיא עושה על אנשים, מה שיוצר צרות צרורות. קאמאריה המסכנה. ההרפתקה האחרונה שחקה אותה לגמרי, גם מבחינת הבטחון העצמי. נקווה שהיא לפחות תצא מזה מחוזקת, ולפחות בוגרת יותר. הערה אחרונה: סרט של +2 ל-INT
פור גוד סייק, אתה חושב שהוא באמת היה משתמש בסרט שגורם לו להיות חכם יותר
לקאמאריה, למשל, יש כפפות של +1 לזריזות - אבל היא לא מספרת עליהן לאף אחד, כי מה יגידו אם ידעו שההצלחה היא לא רק שלה, אלא גם של הכפפות

זאת בטח שיחה מעניינת

שה"ם: אתם נכנסים לחדר ורואים סרט של פלוס 2 לחוכמה וכפפות של פלוס אחד לזריזות שחקן: מה הם עושים ?
וכניראה שהדמויות בכלל לא זוכות למילים פה.. אז אולי כדאי שמישהו יספר להם שכרגע הן לא הרבה יותר מאסופת מספרים.. (לא מופנה אלייך סנדרין) מישהו זוכר איפה משחק האיקסים של הבלש ?
אורן - עצוב אבל אופטימי

אנדרו15

New member
מה הוא יגיד?

ועוד אחרי שהוא עשה עליו אנדנטיפיד אחרי שהגנו לעיר קנינו פנינים וההיתי צריך לישתות בקבוק שלם עם פנינים החלטתי לילבוש את הסרט? הוא היה אומר סתם התחשק לי לילבוש אותו? (סרט סגול עם כוכבים ירוקים) הם ניראה לי היו מתחילים לחשוד שזה לא סתם סרט סגול עם כוכבים ירוקים אפילו שלאף אחד מהם אין ממש אישיות שהיתה מבחינה בזה

DDN

New member
מה אלה המספרים האלה?

באיזה דרגות אתם בכלל? מה זה 24 זריזות? כוח 21? 15 ומעלה בכל התכונות. . . . הש"מ שלכם לדעתי נדיב איתכם יותר מדי. ד.א, ה6 בכוח של אלכס לא היה חייב להיות שש. הכוח המקורי שלה אם אני לא טועה היה 10. אני הורדתי את הנקודות האלה (למה לא המרתי אותם כדי להעלות חוכמה - אני כבר לא זוכר) בכל מקרה, כשיש לך דמויות עם תכונות כ"כ גבוהות, זה רק עושה את שאר השחקנים האחרים בקבוצה ממורמרים לדעתי, כי מתחיל מעין "מרדף" אחר התוצאות הגבוהות.

למעלה