שלום
אני חדשה פה

שלום ../images/Emo13.gif אני חדשה פה

ויש לי הרגשה מופלאה ועולים במוחי רעיונות פיסיקאליים מדהימים כשאני קוראת אותכם. טוק טוק אפשר להכנס? קטיפה שנורא אדומה

לי-אור.

New member
שלום

לך רב שובך קטיפונת נחמדת. בואי ואכניס אותך לעניינים ומהר. תנאי ההתקבלות הם קלים אך משמעותיים: פתחי פה גדול כן אהההההההא ככה. רואה את הכחול הזה מולך? הלשון שלך צריכה להגיע אליו. יופי. עכשיו שתדעי שאם את נתקלת בהודעות מאיזו "זיוי" או "שחקנית" אחת, את לא חייבת להתעכב עליהן.(הן לא מהמקובלות). אם את בעלת נימוסי מיטה מתקדמים את יכולה לרפרף עליהן קלות. זה עושה להן טוב. אל תתפשטי לכל הכיוונים. תישארי ממוקדת. תתרכזי בי. כן ב מ-נ-ה-ל-ת ועכשיו לעבודה-הבאת אוכל אגב? לי-אור מכניסת אורחים. אל חיקה.

פתית מחיטה מלאה

בא לך? לי בא אז אכלתי אותו ומה את אומרת לפחד מהלא מקובלות? אמאללללללללה חושך! יש פה מפלצות חושך! נימוסי מיטה? מי צריך נוצות ? שמעת על זה? לא נימוסים ולא גינונים מקסימום גנן במיטה שירווה את הפרח אבל נעזוב את זה. ולשון? אני מורה ללשון. אלופת הלוף אני. קטיפה [שבדרך כלל אדומה]

לי-אור.

New member
אני דווקא

הייתי מתעכבת על הגנן במיטה. במיוחד אם הדגן שלו גדל. בגן. הדג(דג)ן. לגבי המפלצות (היא אמרה לא אני) הן לא ממש מזיקות. לפעמים אפילו לי בא עליהן. אז אני עולה. אני יש לי עניינים בשעה הקרובה. תתאקלמי.אל תקלימי כלום בבקשה. רק תפנימי. לי-אור מתקתקה ומתקתקת. פצצה בקיצור.

2/54 ?

נכנסת לדלתות נכנסת בדלתות לפעמים הן לא שלי לפעמים הן רק שלי דלת נפתחת אני כאן ושם ובכל מקום קטיפה [שבא להיות עכשיו הכי] אדומה

ariegur

New member
זה ממש לא מעניין -

לא מעניין אותי שם , ולא מעניין אותי כל מקום, דיברתי על אצלי, ואצלי כמובן, זה כאן . אריה

לי-אור.

New member
אריה

ישר מספרים? תן לה לתרגל את הלשון קודם. לי-אור פקודת מטכ"ל

עונת הקטיף הגיעה?

שלום לקטיפה. גם אני די חדש . עוד לא הורידו לי את הניילונים אפילו. אם את אדומה זה אומר שאת בשלה ? קוטף כל פרי בשל .

לי-אור.

New member
מתחילן

זה שאתה בניילון אומר שמותר לך לרשרש ככה? להזקירך- בשל זה צעד אחד מרקוב לי-אור אוכלת בוסר.

אני אוהבת את הריח

של החדש סניףףףףףףף סניףףףףףףף להסניףףףףףףףף זה טוב זה אפילו מצויין מצו(צ)יין כמה חם. אגב, לא שכחת משהו ?

החליל

החליל עכשיו מו(נח) בתיק, אך לפעמים הוא בנרתיק, לפעמים בנקיק פעמים מחלל לו במחילות, ולעתים מנגן את שיר המעלות. העכברים הם בכלל מסיפור אחר לא ? מי הזיז להם את הגבינה ?

נוווו באמתתתתתתתתת

ואני גם צריכה להאמין לכל ביזונה חדשה שמחליפה פה שם ובאה לפורום? כככככככככככככ שחקנית לא צריך להיות בלשית בשביל לראות מתחזה

are you talking to me?

רגע ה-a צריכה להיות A גדולה! תיכף אני מועלבת להכפיש ככה את קטיפה אדומה צק צק צק קטיפה אדומה [מצקצקת בלשונה]

למעלה