שלום...

בנאשי

New member
שלום...../images/Emo121.gif

טוב אז ככה: קוראים לי ליאור, והחלטתי אחרי מחשבה רבה להכנס לפורום ולכתוב בו מה שעובר עליי אני מתעניינת ביכשוף כבר כמה שנים וחשבתי שפה אני אקבל תשובות! אז בערך מכיתה ג´ (היום אני ב-י´) קוריאם לי דבירם מאוד מוזרים: בערך כל יומיים בשבע שנים האחרונות יש לי חלומות מוזרים ז"א אני חולמת על משהו וזה מתגשם או שאני חלולמת שאני נמצאת באיזשהו מקום ואז אחרי יומיים אני איכשהו מוצאת את עצמי במקום הזה! אז הלכתי למתקשרת שהיא גפ פותרת חלומות היא אמרה לי שיש לי חלומות נבואיים ואני יוצאת לעיתים קרובות למסעות אסטרלים - זה בעיניין החלומות! יש לי גם לפעמים חלומות של תקשור (ופה אני צריכה את העזרה שלכם) ז"א אנשים מתים מהמשפחה שלי באים אליי לחלום וכאילו רוצים שאני אעביר מסרים למשפחה, אני רוצה לציין גם שלא רק לי באים מתים לחלום אלא גם לדודה שלי. 2) מה שעוד קורה לי זה שלפעמים אני אומרת דברים וזה קורה למשל לפני כמה ימים איזה ילד שאני לא מכירה כמעט דרס אותי עם האפניים שלו - אז אמרתי לעצמי כמה פעמים בלב ש"הלוואי ושהוא ייפול" ואחרי 2 מטר הוא באמת נפל ושבר את היד!! אתם בטח תגידו שזה צירוץ מקרים אבל זה לא כי כבר קרו לי דברים אחרים יותר רציניים מזה!! או שאתמול אז הטלפון צלצל ובמקום להגיד "הלו" אמרתי "אבא" וזה באמת היה אבא שלי!! יש לי עוד הרבה הרבה דברים לספר- אבל בטח כבר נשבר לכם הראש אז אני אספר פעם אחרת--אני רק רוצה לקבל תשובות על מה שספרתי לכם-מה אתם חושבים שיש לי?? אולי יש לי איזשהו כוח?? אז פשוט תגידו לי מה דעתכם על כל הדברים שספרתי...וזהו בנתיים (עד הפעם הבאה) ליאור

אילו תשובות את רוצה לקבל?

אם מה שתיארת עד כאן הוא האמת לאמיתה (ונצא מתוך הנחה שחלק מהדברים הם פשוט היכן שמוחך חיפש צירופי מקרים) - עדיין הפוטנציאל קיים בך. אך הפוטנציאל קיים בכולם בצורה כזו או אחרת. אני מניח שבתחומים כאלה לך יהיה יותר קל מאחרים, אך הדברים האלה תמיד "מתקזזים", כך שבתחומים אחרים יהיה לך טיפה יותר קשה. באילו תחומים זה יהיה - את זה תוכלי לגלות רק לבד.

למעלה