שלום.

מית צאן

New member
שלום.../images/Emo119.gif

אמ... לא נראהלי שמישהו פה מכיר אותי, שמי עמית וממזמן הייתי פה. קראו לי "המוסטנגית" ו-"ספירוש המלכה" אבל הייתי פה זמן קצר ועזבתי כי חסמו אותי בלי סיבה. עכשיו אני צריכה להתייעץ, או סתם לספר למישהו שאולי יקשיב. אני רוכבת בחווה, שבינתיים אני לא אפרט איזו ואיפה היא, ואני רק אספר שהפועל ברח מהחווה. הפועל, גר בחווה בבית סביר, התחתן לא מזמן. הוא אחראי בעיקר על העבודות של הבנייה, על האכלת הסוסים והובלת דברים בטרקטור. וכמובן הוא עוזר בעוד דברים. פתאום היום, לפי איך ששמעתי- הוא פשוט לקח מזרונים, מקרר, מצלמת ווידיאו (הכל של מנהלת החווה) ועוד כלמיני דברים, העלה על משאית עם אישתו וברח! ולא חזר! הייתי היום בחווה, אבל כשזה קרה כבר לא הייתי. אני לא יודעת... זה לא ענייני- אבל לא נראה לי שיסתדרו בלי פועל. אתם חושבים שישיגו פועל אחר? ואם לא... מה יכול לקרות? הכל כל כך מבולבל... גם יכול להיות שהמתנבדת שעוזרת כמעט הכי הרבה בחווה לא תבוא יותר, בגלל שהאחראית על סוסי הביצפר פגעה בה ממש קשה (עלבון מילולי). יכול להיות שסתם אמרתי לכם אתזה, יכול להיות שימחקו א ההודעה הזאת, אבל מי שוקרא אותה- שלפחות יגיב בהודעה שלו: "..." שאני אדע שמקשיבים פה. תודה. עמית.

stary1

New member
ברוכה השבה:)

אם זו חווה גדולה ומסודרת אני מאמינה שהם ימצאו פועל חדש מהר מאוד ועד אז כבר ימצאו דרך אחרת לטפל בסוסים וכ'ו.. אני מקווה שתסתדרו מהר:)

ברוכה השבה:]

ממ..אני חדשה אז אין סיכוי שאני מכירה אותך!! זה סיפור ממש מוזר עם הפועל שברח והכל:| ממש מוזררר.. אבל אני מסכימה עם stary 3.. אני בטוחה שבסוף הכל יסתדרררר[; בהצלחה עם זה

קודם כל ברוכה השבה=).

בקשר לפועל- אם החווה מצאה אותו היא תמצא פועל אחר. מתנדבים בטוח שיש יותר מאחת כך שלבינתיים יש את מי שיעזור עם הסוסים.

למעלה