שלום!

tribe spirit

New member
שלום!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

בעקבות בקשתה של שירה אני מצטרפת לי... קוראים לי נדיה,אני בת כמעט 16 מירושלים,לומדת בכיתה י"א במגמת קולנוע. אממ..מה עוד?ניקול היא אחת השחקניות האהובות והמוערכות עליי,מהרבה בחינות...הסרט האחרון שלה שראיתי:נשים מושלמות. הסרט שלה שאני הכי צריכה לראות:דוגוויל. זייהו בינתיים...

shiray

New member
שלום!!!!

יאיי איך אני שמחה שהצטרפת!!! פניתי לעוד כמה שראיתי שכתבו את ניקול בשרשור ההוא וקיבלתי תגובה אחת של "אמממ אוקיי תודה" ותגובה אחת שאפילו לא ידעתי איך להגיב עליה של "הערצה זה דבר מפגר, לדעתי מי שקובע את רמת המשחק הוא הבמאי ולכן אני לא נותן לניקול קרדיט על המשחק שלה בדוגוויל. תכתבי יותר בפורום סרטים, הוא יותר מעניין ומגוון".... שיהיה. בכל אופן אני שירה, כמו שאת יודעת, ואני בת 17 וחצי מקרית אונו (חור ליד ר"ג), לומדת בכיתה י"ב במגמת... קולנוע. ואת באמת חייבת לראות את דוגוויל! זה הסרט שבו אני הכי אוהבת את המשחק של ניקול. מה שכן- אם לא ראית עוד את רוקדת בחשיכה ולשבור את הגלים כדאי לראות לפני כדי לדעת למה לצפות... (את רוקדת בחשיכה ראינו שנה שעברה במגמה, והאמת שלדעתי ולדעת עוד הרבה הוא סרט הרבה יותר טוב מלשבור את הגלים... לשבור את הגלים לא חובה). ותהני בפורום!!!!

tribe spirit

New member
תודה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

יאיי סופסוף פורום עם קצת סימפטיות..

למעלה