שלום

YouR LucK

New member
שלום../images/Emo110.gif

אני התייתמתי מאב לפני 9 חודשים +/-. אני עומדת להתגייס בעוד מספר שבועות ורציתי לדעת, אולי יש לכם מושג- מה ההקלות הניתנות לחייל יתום? בנוסף לזה אני גם בת יחידה. ההתמודדות עם האובדן מאוד קשה ואני מאחלת לכם (וגם לעצמי) לנסות לנתב את הכאב לעשייה, להוציא אותו ולא להדחיק. וכמו שאומרים, הזמן עושה את שלו... אני מרגישה כאילו עבר המון זמן, אבל בעצם אפילו עוד לא עברה שנה

LiorShap

New member
שלום

[גם אני מתגייס בעוד כמה שבועות] תראי,בתכלס אני חושב שמתייחסים לכל אחד עלפי המצב שלו. כלומר יכול להיות שני חיילים יתומים,אחד נמצא במצב טוב,השני במצב גרוע,ולפי זה מתאימים לכל אחד עלפי הצרכים שלו... אם תרצי,תוכלי להוציא יומיות בלי בעיה. אני למשל לא רציתי,למרות שכן הייתה לי את האפשרות. אבל זה הכל תלוי במצב שלך,ועד כמה באמת הקלות כלשהן נחוצות לך

MoRoSH11

New member
מממ

נותנים הקלות ת"ש רק אם את ממש לא יכולה ולא מסתדרת וממש קשה לך או שאת צריכה לעזור לאמא שלך בפרנסה או משהו כזה (אם את גרה במושב ויש לכם חלקה חלקאית- אז כנראה שגם זה תקף) אבל לא מקבלים הקלות רק על זה שאת יתומה.

LiorShap

New member
לא נותנים,

אבל מי שרוצה לא כלכך יתקשה להשיג. [אם יש לכם כושר משחק לא רע ;) ]

sivosh

New member
מה שרציתי להגיד- צריך לעשות הצגה ממש ממש

טובה- וחבל שככה... אבל עדיף כמובן מהתחלה להגיד את זה- ולא לחכות להגיע לבסיס עצמו. אצלי זה הי בתקופה שאבא היה עוד חולה ובטירונות רצו להביא לי ת"ש 3 וכשהגעתי לבסיס שלי ביטלו לי את זה בטענה שאני לא צריכה :/

funky n

New member
טוב זה כבר קשור למצב נפשי

ולא ליתמות,יש מצבים של בעיות נפשי שמשחררים אבל זה לא משנה אם אתה יתום

BlairStein

New member
לא נותנים...

אני יתומה מאמא, ובת יחידה, וגם רק חזרתי לארץ לפני שנה וחצי... ולא קיבלתי כלום... אני אבל אומרת לך גם, שלא ניסיתי לקבל! לא הלכתי לבקש כלום, כי אני משרתת קרוב לבית ועושה יומיות... ואני גם לא צריכה עזרה כלכלית... אבל מה שאת כן יכולה לעשות זה לפנות לקב"ן... באמת כאילו, זה כמו פסיכולוג...אל תקחי את זה כדרך לצאת מהצבא... את יכולה ללכת ולדבר איתו\איתה...א' זה יעזור לך...ב' אולי תצליחי להשיג איזשהן הקלות אני לא יודעת על זה כלום... בהצלחה, ושיהיה לך גיוס קל... קחי את הצבא בקלות, זאת חוויה כיפיית ומדהימה!!!! באמת... אני אמנם לא איזה פז"מניקית בשביל להגיד לך, אבל מהכמה חודשים שאני בצבא, אני נורא נהנית.... מוזמנת להישאר כאן..

A GIFT OF LOVE

New member
שלום לך :)

אני לא מבינה בענייני צבא וכבר שמתי לב שאלה שמבינים מנסים לעזור לך. בכל אופן, את מוזמנת להשאר איתנו ואולי זאת תהיה עוד דרך להביע כאב ולא להדחיק.
המשך שבוע מקסים.

YouR LucK

New member
תודה רבה לכם :)../images/Emo110.gif

אני בכל מקרה אנסה לברר, אין לי יותר מדי מה להפסיד:) קצת מוזר כי...משפט פתיחה? חח. בכל מקרה, יעל, 18.5 גבעת שמואל

שלום גם לך!

קודם כל-ברוכה הבאה לפורומנו החם (הוא באמת כזה!) מקווה שתרגישי כאן בבית, ותרגישי חופשיה לפרוק, להתייעץ, להעזר וכו'.. לגבי השאלה על הצבא- אין לי מושג..מצטערת.. שבת שלום!

למעלה