שלום

דיסוננס

New member
שלום ../images/Emo11.gif

התבקשתי ע"י הנהלת הפורום לבוא להגיד שלום. משום מה נראה לי שהם משתמשים בי כלהקת חימום למה שהולך לבוא, מעין "שחור-תורן", בניגוד לכחולים עושי הרוח. מה אכפת לי בעצם, אני כבר פרשתי מהמדיה לפני שנה ומה אתם יודעים, יש חיים מחוץ לפורום! טוב, לא קראו לי סתם, הרשו לי להציג לפניכם את מי שקורא לעצמו בלי שמץ ענווה- אופטימום.

דיסוננס

New member
אני בשוק

גיליתי שיש לי 6 מסרים חדשים, ובהם הצעה מפתה במיוחד (שפג תוקפה). סאמק, לא הייתי צריך לעזוב בטריקת דלת.

דיסוננס

New member
מי את ? ../images/Emo140.gif

חדשה את...המממ...מה בחורה יפה כמוך עושה במקום מפוקפק כזה? (כבר שכחתי איך מפלרטטים מאז שעזבתי, סורי חחחח)

שלום ../images/Emo98.gif

תודה לדיסו, באמת (שלא) התגעגענו. שנה סוערת עברה על כוחותינו בפורום: מלחמות עולם, כביסות מלוכלכות אבל הרבה יצירה, דיונים מעמיקים, פילוסופיה והגות. אכן, היה חביב להפליא. אך לצערי, בכל יום מגיעה השקיעה (ולכל שבת יש מוצאי שבת) והגיע זמני ללכת. היו שלום יקירי ויקירותי, היה לי ממש כיף. אני גאה להציג בפניכם את המחליף האנרגטי והאניגמטי.

שלום ! ../images/Emo6.gif

תודה לדיסו ואופטימום, מי יתן ותנוחו בשלום על משכבכם. אני שמח לקבל את שרביט ניהול הפורום מאושיות כל כך מכובדות ובעלות מוניטין (מפוקפק) כמו מר קוגנטיבי ואדון אופטימלי. אני מבטיח (לנסות) להוביל את הפורום באותן דרכים נלוזות בלי לשנות (כמעט) כלום מהטאצ´ שנתתם לו. יום נעים לכולם\ן.

שייכת

New member
אתה יודע שבסוף, המלך הוא עירום

מאברוק על השם החדש ובהצלחה, למרות שהפורום, ככל הנראה, אינו תעלומה בשבילך...
בוהוריים טובים לך ולכולם

מיכל31

New member
אופטי

בשפה שאתה שאוהב להשתמש קוראים לזה סכיזופרוניה כן וגם לזה יש כדורים או סירופ.

למעלה