שלום!

שלום! ../images/Emo105.gif

הטרדתי אתכם לפני שנה פה בפורום בערך.... בדיוק באותו עניין.....
(אני גרה בפ"ת וקוראת בפורום מדי פעם...). כמו שניתן להבין אני בצופים.... עכשיו, אנחנו בשבט עומדים לפני פעילות השיא של השנה- מחנה הקיץ! לקראת המפעל הזה אנחנו עורכים ערב קיץ. (ועכשיו אני פונה למבוגרים יותר כי זה קהל היעד שלנו....) ערב הקיץ יתקיים בבריכת נווה עוז במוצ"ש הבא 17.06.06. בערב יהיה מופע של הזמרת סי ההיימן (בגלל זה אני פונה למבוגרים יותר, הבנתי שפעם אהבו אותה ואת השירים שלה והיא הייתה יותר פופולרית...) וזמרים נוספים שהיא מביאה איתה. כרטיס כניסה לערב עולה 25 שקלים וכל כרטיס הוא כרטיס הגרלה. במהלך הערב יועלו דברים שונים למכירה פומבית ויהיו הגרלות. ביו הדברים שיועלו למכירה: לילה בצימר, סדנאות שיאצו, טיפולים רפלקסולוגים, שיעורים פרטיים, ביביסיטר ועוד....במקום יימכרו גם מזון ושתיה. חשוב להדגיש שכל ההכנסות מערב זה מיועדות להנחות וסבסודים למחנה הקיץ לחניכים שהמצב הכלכלי אינו מאפשר להם לצאת. בנוסף, כל הדברים שיועלו למכירה פומבית, הגרלה, בריכת נווה עוז וגם ההופעה של סי ההיימן- הכל ניתן לנו בתרומה. אז מי שרוצה להגיע לערב נחמד על שפת הבריכה עם הופעה מוסיקלית ובית קפה ( שבין השאר יהיו בו עוגות משובחות פרי ידן של אמהות פעילות בשבט) מוזמן להגיע. מקווים לראותם עימנו, שבט ראשונים-צופי פ"ת

לא רציתי שזה יירד עמוד... ../images/Emo105.gif

אבל תגיבו ותבואו, הולך להיות נחמד (בעיקר לאנשים מבוגרים....)

silencEmo

New member
ארגגגגגג

העיריה עושה לכם קן ממש ליד השומר הצעיר. דווקא ליד השמו"צ שלנווווו נוווו (לא משהו נגדייכם) אבל העיריה לא עושה נכון.

הערייה לא עושה לנו כלום ../images/Emo105.gif

לפחות בנתיים.... זה הכל דיבורים באוויר וגם אם נניח שכן אין שום סיכוי שיתחילו לפנות את זה לפני 2008! וזה בסדר, גם אנחנו לא ממש רוצים לעבור לשם!

למעלה