שלום!

שלום!../images/Emo105.gif

מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא מידע על "ברל כצנלסון"? תודה טל

אני רוצה באינטרנט...../images/Emo105.gif

אין לי כוח\זמן ללכת לספריה.. אבל לא משנה מצאתי.... תודה

הודעה בקשה

למנהלי הפורום ישנה אפשרות להכניס בפתיחה אנחנו אל פורום עשיית שיעורי בית וחיפוש חומר בהיסטוריה

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

וזה באמת כל כך קשה/מעיק/מפריע לך לעזור אם מישו כבר מבקש עזרה
אז אל תעזור, אבל לא תמנע מאנשים טובים אחרים לעזור

זה לא עובד ככה

בפורום הזה כותבים אנשים שמתענינים בהיסטוריה ובמתודה ההיסטורית (נושא שהקשר בינו לבין לימודי ההיסטוריה בתיכון הוא מקרי במקרה הטוב), והדיונים כאן הם ברוח זו, בזמן הבגרויות הפורום הופך במשך כמה שבועות/חודשים לפורום עזרה לקראת הבגרות ואז הכותבים הקבועים מפנים מקום לטובת שירשורים בנושא. מחוץ לתקופת הבגרויות, הודעות בנושא שיעורי בית בהיסטוריה הם הודעות off tupic ודינן כדין הודעות אוף טופיק בכל מקום אחר, הם מורידות מטה שירשורים אחרים, ומפריעות לשיחה. חוץ מזה זה קצת מעצבן (אותי לפחות) שמצפים ממני לעשות שיעורי בית למישהוא אחר, מבלי שמי מבקש יראה שהנושא מעניין אותו או שהוא ניסה לעשות קצת עבודה בעצמו.

hear hear

זאת היתה כוונת המשורר אני לא חושב שאני צריך להביא תמצותים שלי שאני עשיתי על זמני החופשי ועבדתי עליהם כמו חמור ומעניין למה הם מחפשים משהוא אחר שיעשה להם את העבודה (אולי תחשוב על זה בצורה הזאת?) וכמו כן רוב הדיונים פה הם בסגנון הזה
עכשיו בנימה אישית ניבלוגים אני רואה שליברפול עושה לנו קצת נחאס (היא מובילה את הטבלה כמו שצריך)....

Marinette

New member
אפשר להכניס בדף הקהילה

אבל אני לא יודעת אם כל מי שמגיע לכאן עובר בדרך בדף הקהילה. הטאג ליין בפורום עמוס בדברים אחרים, אבל בדף הקהילה אני יכולה לשים משהו. אם כי בטח יהיו רבים שלא יקראו את זה. מה שכן, אני מתכוונת לשלוח מעכשיו את כל מי שבא לבקש שיכינו לו שיעורים לאתר המורים, האתר שאתה נתת פה לינק אליו כמה פעמים.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

ואני עוד קיוויתי שאם יום אחד אני אצטרך עזרה בהיסטוריה, יהיה לי למי לפנות ~~ פחחח הצחקתי את עצמי
ביי אנשים רעים

Marinette

New member
יש פתרון! על פורום 321 שמעת?

או בשמו המלא: פורום "לימודים ועוד" בתפוז. שם יש אנשים טובים וחמים שאוהבים לעזור לילדים במצוקה
פה לא תמצא עזרה
. אז פנה אליהם כשתצטרך, ביי ביי ובהצלחה
ומעכשיו, כל מי שבא לכאן בציפייה (שלא לומר: דרישה!) שנכין לו את הסיכומים לבחינה או את שיעורי הבית, כולכם מוזמנים לשלוח אותו בנימוס לפורום ההוא או לאתר מורים פרטיים http://eteacher.co.il/default.asp (אני מנסה כבר יומיים לשים בעמוד הקהילה את האינפורמציה הזאת. לצערי כרגע יש בעיות באדמין)

למעלה