שלום

RoCiSTiT

New member
שלום../images/Emo103.gif

ראיתי את הטריק של הפלאפון באתר,וניסיתי גם. האם זה מישהו מההפקה התקשר אליה? אני יודעת שנאי נשמעת דפוקה שניסיתי. אבל לא הלך לי. זה פשוט מוזר.

LittleFairy

New member
גם אני חשבתי בהתחלה.

אבל היה כתוב לה על הצג את מס' הקלף והוא עצר אותה במקרה ברחוב.

RoCiSTiT

New member
כן..../images/Emo103.gif

אז למה אני לא מצליחה? תנסי את. אולי היה רשום לה בפלאפון כאילו,בתור איש קשר? וההפקה פשוט התקשרו? אני לא יודעת. אני לא מבינה למה אני לא מציחה. גם את זה עם הכרטיס אשראי לא הצלחתי.

LittleFairy

New member
לגבי הטלפון לא מכירה מישהו שהצליח

זה באמת מוזר, אויל פשוט לא מצליחים להתחבר או משהו כזה.. לגבי האשראי, אחותי הצליחה להזיז אותו מעט עם החשמל הסטטי ככה שלכל הלא מאמינים למיניהם זה לא טריק ולא קשור שום חוט.

TheCool88

New member
הקטע עם הבחורה ברחוב עם הפלאפון

1)אני בטוח שמשהו מההפקה התקשר אליה (זה נראה כזה מתוכנן ), הרי זה לא הגיוני שציור של קלף יופיע לה בפלא ועוד במספר חסוי . 2)חלק מהדברים שנמרוד עוסק בהם הם סוגסטיות וכל מני דברים .... 3)הקטע עם הכרטיס אשראי זה לא אמיתי . 4)הקטע עם הטריקים בתוכנית אני חושב שזה פשוט גדול .. איך הסדודנטים מצליחים לעבוד פסיכולוגית על המוכרים . בשורה התחתונה אני אוהב לראות את התוכנית של נמרוד הריאל, אני חושב שהוא תותח במה שהוא עוסק, פשוט עננקקקק, אחלה תוכנית יש לו .

rasmus girl1

New member
למה שלא יהיה אמיתי?

כי הוא לא ניסה כלום עלייך? את שלא תיהיי שם במציאות את לא יכולה לדעת,אז מספיק לנתח כל דבר,צריך להנות מהתוכנית ולא לתפוס על קטנות. הקטע עם הכרטיס אשראי הוא אמיתי,זה כולה חשמל סטטי.. ואי אפשר לקשור כרטיס אשראי עם חוט.. נו באמת..

LiranTheWizard

New member
זה אמור להיות די ברור

אף אחד לא נבחר סתם כך ברחוב. בטלפון הנייד אצל אותה בחורה תכנתו איש קשר חדש בזיכרון. איך קראו לאיש הקשר החדש? נכון, השם של הקלף. ואז פשוט מישהו התקשר למספר שהיא נתנה לו. איך הוא ידע את הקלף? או שהיה תיאום מראש שזה יהיה הקלף אותו היא תבחר או שהוא "שתל" לה את המחשבה בראש שזו גם אפשרות אם כי קצת מסוכנת. אבל! הכל מתוכנן! אני לא מכיר מישהו באמת רציני שייטול על עצמו סיכון ולו הכי קטן בטלוויזיה. תוציאו לכם את זה מהראש!

LiranTheWizard

New member
תאמין לי שבשביל רייטינג הבחורה

הייתה נותנת להם עוד קצת מידע עליה. אין באמת קסמים מאולתרים (יש אבל הם משום מה לא מוצגים...). יש הפקה והיא דואגת שהכל יעבוד על הצד הטוב ביותר. זו המציאות ואין בלתה.

MasterCool

New member
רוצים הסבר לפלאפון?

אז ככה, אני ממש כמעט בטוח שככה זה הולך, ראיתי הסברים לקסמים על אותו עיקרון.. נגיד ככה, הוא לא סתם קרא לה באמצע הרחוב, לפני כן, אנשי ההפקה (המתוחכמים) עשו איתה משהו, מזה יכול להיות אתם שואלים? אז כמו שהוא הסביר לכם איך לגנוב טבעת? הגיוני מאוד שזו גם דרך לגרום לבחורה להחליך שניה את הפלאפון אם מישהו.. בקטע של בילבול ולא גניבה.. משתילים לה את המספר/צורה/צבע של קלף (אם מדברים על קלפים) ואז הולכים ופה ושם מתחלפים שוב, זה יכול להיות גם בדרך אחרת, כל דרך שתוכלו להגיע לפלאפון שלה.. מן הסתםר גם מוציאים את המספר פלאפון שלה באותו הרגע. עכשיו מה שקורה, יש מצב שעוקבים אחרי הבחורה נגיד 30 דק' והיא כבר שכחה מיזה לגמרי מה קרה לפני כמה דק' בילבול של פלאפון או סתם ההפקה הצליחה לקחת לה את הפלאפון שלה למספר דק' בודדות.. בקיצור היא שכחה, מה שעכשיו זה ההווה.. אין לא מחברת בין השתיים... ואז בטלויזיה, אמנם ההתלהבות שלה אמיתית והיא באמת לא מבינה איך זה קרה, אבל אולי אם היא תנסה ליזכר איפה הפלאפון שלה היה לפני כמה דק' או שעות, יש סיכוי שהיא תבין...

0Pandemonium0

New member
נשמע הגיוני, אבל זה די אומר שהם

גנבו לה את הפלאפון בלי ידיעתה. אתה חושב שהם באמת מסוגלים ללכת כל-כך רחוק? לגנוב "על אמת"?

אבל הם כבר גנבו "על אמת"

אז למה לא שוב? הם הרי בכל זאת החזירו לה אותו בדיוק כמו את שאר הדברים.

0Pandemonium0

New member
אבל כשהם גנבו מחנויות בפרק ההוא הם

חזרו וגם הודיעו שהם גנבו, אז זה פחות "נחשב". כאן אתה מדבר על לגנוב למישהי משהו בלי להגיד לה את זה, שזה הרבה יותר חמור. אם אתה אומר לאדם שגנבת ממנו, הוא בעצם הופך לחלק מהתרגיל, לחלק מה"קסם". אם אתה לא אומר לו, טוב...זה די רע.

johnnygoodboy

New member
לא נראה לי

חבר שלי אמר לי שהוא ראה את נמרוד הראל בהופעה באילת לפני איזה חברה והוא עשה את הקסם עם הפלאפון לאנשים שם גם בהופעה וגם אחרי ההופעה למי שביקש. אני חושב שזה משהו אלקטרוני, בטח מכשיר מתוחכם או משהו כזה.

LiranTheWizard

New member
ככלל, קיימים קסמים אלקטרוניים, קרי,

קסמים שעושים שימוש באלקטרוניקה בתור ה"סוד העיקרי" שלהם. מעולם לא ראיתי ביצוע חי של הקסם הזה כך שנותר לי להישאר עם הרעיון שלי. אם אראה את זה מתישהו אז אולי אגלה דברים חדשים.

למעלה