שלום.

As I Am

New member
שלום. ../images/Emo103.gif

אני נוסעת.
אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה~
לא, האמת, אם תלוו אותי הלאה, זה דווקא יהיה נחמד. :> ובכן, זוהי *אינה* עוד הודעה הדורשת מכתבי טיסה בסופה [למרות שגם זו בזמנה תגיע], זו יותר... הצהרה חביבה על כך שכעת אהיה יותר קרובה לארץ המפגשים המובטחת - הלא היא תל-אביב. אכן, יקריי - אני עוברת דירה. מכפרסבאית קטנה ותמימה, אני הופכת בזאת לדרום-תלאביבית מן השורה. מרגש, הלא כן? לרגל המאורע, מאחר וכעת עליי להיות אחראית ומסודרת בנוגע לדברים כמו חשבונות חשמל ומים, אני נאלצת להיוותר חסרת אינטרנט, לפחות לחודשים הקרובים. תהיה לי גישה דרך המתנ"ס שמול הבית [אני, מתנדבת עם ילדים, הייתם מאמינים?], חברים, וסופ"שים בבתים אקראיים לבחירתי. מכל-מקום, just in case, מתווספת לה מנהלת חדשה לתקופה זו. לירון, יקירתנו, העם דורש נאום פתיחה. לכי על זה.
יומטוב, ו - בואו לבקר. :>

S.Riddle

New member
...היי. D:

אני משערת לעצמי שרובכם כבר מכירים אותי, ולאלו שלא, שמי לירון ואני אהיה ההמנחה שלכם לחודשים הקרובים. כפי שכבר קראתם, המנהלת המקסימה שלנו (והנאהבת עד מאוד
) הולכת להיות עסוקה בחודשים הקרובים ולפעמים אף מחוסרת אינטרנט, ולכן מהיום אני אתחיל לעזור לה בניהול הפורום כדי להקל מעליה את העומס. את חוקי הפורום אני משוכנעת שכולכם כבר זוכרים עד לכדי כאב, ואם לא אתם מוזמנים לעלעל בהם שוב למען רווחת כלל התושבים. אר, הפורומיסטים. בתור מנהלת הפורום לזמנים אלה אשמח לקבל מכם תגובות באימייל, במסרים, במסנג'ר או בכל אמצעי תקשורת אחר בנוגע לכל בעיה, הארה, הערה או שאר ירקות שאתם חשים בצורך לחלוק אותם עמי, אז אל תהססו לעשות זאת בכל עת.
אימייל ו-MSN מסנג'ר: [email protected] יום טוב לכולם. ^_^

sarah

New member
תרגיל בניהול (רק תרגיל...)

את נאצית זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת שונאת שונאת אותך ואת הפורום המכוער שלך לכי מפה איך תגיבי?

Kuroi Tenshi

New member
לא יודע מי את, אבל מזל טוב!

<_< >_> *מתעניין אם HunterXHunter- ככה כותבים את זה בכלל?- עדיין אצלך* מזל טוב, לירון. באמת, כל מה שיש לי לומר זה, ארמ... מזל טוב!
|סטאף|!~ ^_^

cowgirl Ms

New member
מייזל טוב בובה ^^../images/Emo80.gif

עכשיו תביאי לי את המחוך שלי .. ;;

לירוןלירוןלירוןלירון ../images/Emo23.gif

הרבה יותר הולם אותך להיות כחולה [אני כבר רגילה דאמט]
מזל טוב

The GereV

New member
אחח לינה, שיהיה לך בהצלחה

ואם את צריכה משהו, את יכולה להתקשר, אני אהיה אפילו יותר קרובה עכשיו. אני אבוא לבקר, אם תזמיני אותי P: בהצלחה אהובתי~

sarah

New member
תבורך מלכת האוכל

התכוונתי להגיד אופל...לא יודעת. בהצלחה לין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuroi Tenshi

New member
אומפג ליני.

דבר ראשון, מזל טוב, I guess, ובהצלחה עם הכל. אני מתגעגע כבר עכשיו... ואם בא לך להפוך את הבית הזה לאחד מאותם בתי חברים/בתים אקראיים שהזכרת, דרום ת"א זה לא כזה רחוק מפה :) (ואני מרגיש צורך להזכיר שזה חן, למרות שאפשרי שאנשים מזהים כבר)

cowgirl Ms

New member
:OOOOOOOOOO../images/Emo80.gif

מיי גארד... ;; לינה... לינננה!!! כחל כך גדלת ... ;-; ובנימה אחרת- זונה, מה את עוברת דירה?! לכי לצבא להיות מחוסרת חיים כמוני ><. ארג. יו איזה כיף לך. נכון אני יכולה לבוא לבקר? ^^ ;;-;; אוף, לין דברי איתי לפעמים, פסטרמה..
.

לין~

הכיני לי מעיין פינה קטנה בדירתך, את יודעת את הנוהל- פיסת שטיח ויותרמידי אוכל לא מזין. P: 3> (אני אבוא לבקר, כמובן. :>>>) טופו~ המקום נותר בידיים טובות (אם כי חיוורות משהו. P:). מזלטוב~ 3>

למעלה