שלום

lior2583

New member
שלום../images/Emo101.gif

צהריים טובים כולם.. אני בחורה בת 21..עברתי ביום שישי טיפול רפלקסולוגיה ראשון,המטפל אמר לי שהוא עובד על מע' העיכול(יש לי בעיות עיכול) חזרתי מהטיפול חלשה ומותשת כמו שהמון זמן לא הייתי,ומאז הטיפול הרגשתי החמירה ואני מרגישה עדיין קצת חולשה ובעיקר בעיות עיכול קשות התקפי בחילות צמרמורות....האם יתכן קשר?ואם כן,למה? אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת..פשוט די רע לי ואני אראה את הרפלקסולוג רק עוד שבוע. אם מישהו יכול להסביר לי,אני אשמח מאוד!

csh018

New member
ברוכה הבאה lior2583

הכן יכולות להיות גם ראקציות שליליות אחרי טיפול. תעשי לך רשימה של כל התחושות, תגובות שהיו לך מאז הטיפול ובמפגש הקרוב תשתפי את המטפל. ומאחל לך בריאות טובה שלומי

lior2583 שלום

קוקם כל להרגיע,התופעות שאת מרגישה נקראות ראקציות. אמנם הן לא נעימות לך, אך. הן ברוכות ומראות שהגוף מתחיל את תהליך הריפוי העצמי. הראקציות אמורות להמשך יומיים עד שלושה במידה והן נמשכות יותר או באות בעוצמות בלתי נסבלות ,יש להתקשר לרפלקסולוג שטיפל בך ולהתייעץ עימו.רפואה שלמה.

lior2583

New member
תודה לשניכם...עוד שאלה קטנה

אם אפשר בבקשה.... אני מניחה שכולכם חכמים מימני...אז אולי מישהו יכול להסביר לי את הקשר בין נשימות לבין מע' העיכול? המטפל אמר לי שהעובדה שאני לא נושמת כראוי משפיעה על מערכת העיכול לרעה...ולא הספקתי לברר למה..אם מישהו יודע. תודה רבה על התשובות!

csh018

New member
תשובה קטנה

כדי שהמזון שלנו ינוע בגופינו מי הפה עד לתא הזקוק לארגיה או כפסולת מיותרת. יש תנועה בתוך אותו צינור לתנועה הזו הרבה מרכבים וחלקם גם הנשימה שלוחצת עם הסרעפת ועוד ועוד ( הבטחתי תשובה קטנה). מאחל לך בריאות שלמה וטובה שלומי שולח לך מסר לא קשור בטיפול

avorly

New member
lior2583, ברוכה הבאה בצל פורומינו

מחזקת בהחלט את דברי חברי. כמעט בטוח שמדובר בריאקציה, ואולי באמת כדאי להתקשר למטפל ולהתייעץ אית. נוסף לכך- לא יכולתי שלא לשים לב לחתימה שלך ... מותר לשאול למה ומאיפה היא לקוחה? מבטיחה הסבר בהמשך.

lior2583

New member
היי אורלי,תודה

החתימה מהשיר "גשם אחרון" שכתב אהוד מנור..עיברי לידר חידש לא מיזמן.

avorly

New member
ליאור,

כמי שבאה מעולם ההוליסטיקה ומכירה את האלמנטים השונים, נדלקה לי מנורה קטנטנה. למה בחר שיר שאומר "אין אוויר, אין אש". האוויר הוא האלמנט שקשור לתפיסה המחשבתית, כושר ארגון, היגיון. האש היא האלמנט הבוער הנוצץ, שמייצגת שאיפה ואומץ לב. האם זה מתחבר לך למשהו אצלך?

avorly

New member
ליאור,

סליחה עם פגעתי בך, לא היתה לי שום כוונה כזו.

lior2583

New member
את לא פגעת בי../images/Emo140.gif

תודה לך ולכולם על התשובה... בקשר לדברים שכתבת על החתימה שלי,אני לא כל כך הבנתי מה הייתה הכוונה... אני כתבתי אותה כי אני אוהבת את השיר,ואם היו לכך עוד משמעויות במישור התת מודע שלי? יכול להיות אבל לא ירדתי עד סוף דעתך...

avorly

New member
מכיוון שלא ראיית את הרגל שלך,

הלכתי לפי האינטואיציה שלי ומה שמשך לי את העיין זו דווקא החתימה שלך. הרפלקסולוגיה מתחלקת לארבעה אלמנטים. כל אלמנט מכיל בתוכו איברים פיסיים, אך גם משפיע על חלקים מסויימים בנפש. אצלך בחתימה מופיעים שלושה אלמנטים, כאשר אחד מהם מרומז. השיר מדבר על אין, ולי הוא נותן תחושה של איןיציבות של האלנטים הספציפיים. זה מה שהדליק לי את המנורה הקטנה.......

freearth10

New member
בחילות

היי lior2583, כמטופלת ברפלקסולוגיה חוויתי לא פעם ריאקציות קשות, שכאשר הם עברו הרגשתי הרבה יותר טוב. כמטפלת (לא ברפלקסולוגיה) הגבול שלי הן בחילות. בחילות לדעתי קורות כאשר הגוף נגעל ממה שהוא חווה ולא מעכל את החוויה שעברת. כל הגוף שלך עובר מהפיכה שלימה של קבלה מול התנגדות ולכן החולשה והצמרמורת. אם עדיין יש לך בחילה וחולשה התקשרי אל המטפל.
מאיה

lior2583

New member
מאיה...

היו לי גם ליפני הטיפול בחילות...כנראה כתוצאה מלחץ. תשובתך עדיין רלוונטית?

freearth10

New member
אממממ../images/Emo22.gif

היי lior2583 , איך את מרגישה היום? אם את מרגישה כבר יותר טוב, אז אולי כבר אין טעם להתקשר אליו, אם את עדיין כל כך חלשה ועדיין יש לך בחילה הייתי מתקשרת אליו, אולי אפילו מדברת על הקדמת הטיפול. כמובן שאם היו לך גם לפני הטיפול בחילות זה משנה את כל התמונה, כי זה לא משהו שבא בעקבות הטיפול. ועד שתגיעי לטיפול את יכולה קצת לטפל בעצמך בכף היד. בין האצבעות עוברות תעלות. עברי עם היד השניה על התעלה שעוברת בין הבוהן לאצבע השניה לאורך כל התעלה מכמעט שורש כף היד. במקום שתרגישי כאב - השארי שם, עסי את המקום והמשיכי הלאה. עשי זאת בשני הידיים. נשימות בטן עמוקות ורגועות גם הן יכולות לעזור. מוזיקה שאת אוהבת, או כל דבר שאת יודעת שגורם לך לרגיעה - מאוד מומלץ בימים אלה.
מאיה

lior2583

New member
היי מאיה...../images/Emo184.gif

אני מרגישה בסדר...פחות חלשה..לפעמים קצת בחילה אבל אני לא יכולה להגיד שזה חדש... תודה על ההדרכה,אני אנסה לטפל בעצמי בכף היד..וכרגיל מנסה להרגע קצת... תודה

למעלה