שלום

סנאפלס1

New member
שלום

היי! אני חדשה פה, והמון זמן כבר רציתי להכנס לתחום הדיבוב, אפילו סתם לשם הכיף. קראתי את כל מה שכתבתם פה על הקורס והכל, ובנתיים עד שאשיג מספיק כסף אני רוצה לנסות דיבוב חובבני כדי לדעת אם בכלל כדאי לי וזה מתאים לי.
הסתכלתי קצת בפאנדאבים שעשיתם פה והם ממש טובים!

רציתי לדעת, באיזה תוכנה אתם משתמשים? הורדתי אדובי אודישן והסתבכתי לגמרי, מישהו פה עובד עם תוכנות יותר פשוטות/יכול להסביר לי קצת?
חוץ מזה, יש קטעים כזה שאתם ממליצים למתחילים? או אפילו מדריכים או דברים כאלו? אני מניחה שזה לרוב אינטואטיבי ובא עם הניסיון, אבל בכל זאת..
וגם (המון שאלות, אני יודעת), מישהו מכם עשה קורס וממליץ על קורס ספציפי? זה של יפה גבאי נשמע ממש טוב וגם של אולפני וידיאופילם.

תודה!

Miss dub

New member
תשובות ושאלה

על איזה קורס בוידאופילם מדובר? לא שמעתי עליו.

באשר לשאלות
אני פעם ניסיתי לעשות פאנדאב במובי מייקר ויצא בסדר גמור. לא מושלם מבחינה טכנית אבל עשיתי את זה סתם לכיף.
אין קטע מומלץ וקטע לא מומלץ. חפשי מה שנראה לך נחמד, או לא קשה אבל בעיקר קצר. כדאי לעבוד על קטעים קצרים קודם לפני קטעים ארוכים.

כל אחד כאן עשה קורס במקום אחר. כיום הקורס המוכר היחידי שאני מכירה אישית הוא הקורס של יפה גבאי. יש עוד כל מיני מקומות ואשמח לייעץ לך גם בפרטי.

בהצלחה

OraionSan

New member
גם אני!

שלום גם אני חדש פה אני שוקל להיכנס לתחום הדיבוב ואני אשמח לדעת איפה אפשר ללמוד את זה וכמה זה עולה וכו'

תודה

Miss dub

New member
עיין במאמר שלמעלה

איפה שכתוב בכתום ברכה לגולשים בפורום. ישנם מאמרים שכדאי לקרוא.

barak97

New member
ברוכה הבאה

כדאי פשוט לצלצל ולשאול אם זה אקטואלי

למעלה