שלום

BiNa8866

New member
שלום

היי אני חדשה כאן
. בת 21 , מעריצה אובססיבית
של הסדרה
וגיליתי לא מזמן שיש לה כאן פורום אז - אשמח להצטרף.

יש לי שאלה בנוסף: יש למישהו מושג איפה בארץ אפשר לקנות
דברים (בגדים, אקססוריז וכדו') של דקסטר? זה מאוד חשוב לי תודה!

EB10000

New member
ברוכה הבאה

אני תמיד מקנא במי שרק גילה את הסדרה ויש לו המון פרקים חדשים לגלות... לגבי מוצרי דקסטר בארץ, אז יש חנות דקסטר בירוחם שנקראת הנוסע האפף שיש בה רק מוצרי דקסטר... סתםםםם
סתם בשביל הפרופורציה, זה הפורום היחיד בארץ על דקסטר ואת החבר החמישי שהצטרף (מזל טוב
)... אז על מוצרים בארץ אין מה לדבר.. אבל את כל המוצרים ניתן להזמין מהאתר הרשמי או בחיפוש ב EBAY... יש גם חברות שמספקות שירות משלוח לארץ של מוצרים מארצות הברית כמו USHOPES... אני הזמנתי מחזיק מפתחות בצורת BLOOD SLIDE וחולצת T...

BiNa8866

New member
תודה וברוכה הנמצאת

והאמת שאני כבר בעונה 7 חחחח אז אין לך מה לקנא בי

ולגבי הפורומים - יש גם פורום ב-FXP לפי מה שידוע לי ואיך זה יכול להיות
בכל מקרה? הרי דקסטר זו סדרה כ"כ פופולרית... מפתיע כזה לשמוע...

ומגניב
לגבי איביי כבר הזמנתי לפני יומיים יש לך מושג תוך כמה זמן זה מגיע?
ואיזה כיף לך מאיפה את קנית?

einat162

New member
ברוכה הבאה

ככל שידוע לי בארץ אין מרצנדייס (אולי דברים לא רשמיים). אפשר להזמין מהאתר של שואוטיים (אבל הם יקרים נורא וצריך חברת משלוח שתתן כתובת פקטיבית בארה"ב) או דרך אי ביי ואמאזון (וגם אז- תלוי מה כי יש מקרים ששולחים לארץ).

חייבת לשאול:
1) באיזה עונה את?
2) מכירה / קראת את סדרת הספרים המקורית של ג'ף לינדסי? (או לפחות ספר אחד...)

BiNa8866

New member
תודה וברוכה הנמצאת

1) אני בעונה 7 (סיימתי את כל העונות תוך חודש בערך - מאמינה?
)
2) אני מאוד רוצה! איפה משיגים אותם???

אגב עוד משהו: תוך כמה זמן מגיע מוצר אם מזמינים מאיביי את יודעת?
ואיך אני יודעת שמוצר ספציפי שולחים גם לארץ? זה מקר לפי אם כתוב
עליו worldwide?
תודה מראש!

einat162

New member
אני לא יודעת לענות לך לגבי אתרי כתובות

פיקטיביים בארה"ב כי חוץ מBUY2 לקנייה באמאזון לא השתמשתי (וספציפית שם נותנים לך מחשבון שמראה מחיר סופי בשקלים, הכל כולל הכל).

לגבי איביי- כן - אם כתוב משלוח בינ"ל, ולא כתוב באדום May not ship to Israel (כשנכנסת לחשבון שלך ככה שהוא מזהה שאת מישראל). לגבי זמן, תלוי מאיפה המוצר מגיע - מבריטניה קיבלתי משהוא תוך שבועיים ואילו מארה"ב דווקא קיבלתי משהו תוך פחות משבוע.... מסין / הונג קונג לוקח משהו כמו חודש, ולפעמים טיפה יותר.

BiNa8866

New member
אז אני במצב טוב אני מקווה חחח

כי הזמנתי מארה"ב לפני כמה ימים מאיביי...
איך זה הגיע אלייך? הגיע אלייך מכתב של דואר רשום בתיבת דואר והלכת
לסניף דואר הקרוב אלייך לקחת? -_- סורי על הבורות פשוט אף פעם לא
הזמנתי מחו"ל לפני כן

einat162

New member
את האמת הזמנתי דברים לכתובת של העבודה

כי גם ככה אני שם רוב היום.
מאמזון (עם שירות קונים עבורך של BUY2) הגיע עם שליח עד המשרד, כל שאר (אי ביי) הגיע בדואר רשום ואנשי הדואר שלנו אספו את המשלוח עבורי מהסניף הקרוב.

אבל כן, אמור להגיע הודעה בצורת פתק לתיבת הדואר שלך, ואת צריכה לבוא לקחת (קחי תעודה מזהה איתך). לרוב המוכרים מוציאים את החבילה / מכתב בדואר רשום ככה שיש ברקוד שאפשר להקליד ולראות סטטוס משלוח.
מניסיון, זה יותר רלוונטי לעקוב אחרי השילוח מהמדינה הזרה ומתי יוצא משם- האתר של דואר ישראל על הפנים (מראה שאין מידע על הפריט באותה שנייה שקיבלתי אותו אחה"צ - אחרי שהגיע למשרד באיזור 13:00- כלומר היה בסניף לפחות יום!).

einat162

New member
בהנחה שהמשלוח יוצא בדואר רשום-

יש ברקוד שאותו מקלידים.
בהתחלה באתר הדואר של המדינה ממנה נשלח- ואח"כ (אחרי שיצא מגבול אותה מדינה) באתר של דואר ישראל.
אפשר לחפש בגוגל את אתרי הדואר בחו"ל, אבל יש גם קישור לרוב המדינות הרלוונטיות באותו עמוד מעקב באתר של דואר ישראל.

למעלה