שלום

שלום

השנה, אנחנו מתכננים אירוע גאווה בהרצליה. בניסיון לתייג אותו, חשבנו אולי לעשות הפנינג לכל המשפחה(אבל לא רק, כן? כמובן שגם צעירים וצעירות מוזמנות), ושיתמקד יותר במגדר מאשר במיניות.
מה דעתכן? בעד הרעיון? אם כן, מה הוא צריך לכלול? אם אתן נגד, למה? האם יש לכן רעיון אלטרנטיבי?
יאללה, אני רוצה לשמוע רעיונות מתעופפים פה!

אירוע גאווה למשפחות חד-מיניות?

כלומר למשפחות שבהן יש הומוסקסואל או לסבית או זוגות חד-מיניים שהביאו ילדים לעולם?

אני חייב להגיד שמגדר זה נושא לעוס, ויש מי שלא מתחבר אליו. זה לא מכנה יותר גדול ממיניות חד-זוגית לדעתי..

אירוע שהוא ידידותי למשפחות

לא בהכרח משפחות גאות. גם משפחות שתומכות בקהילה בלי להשתייך לה.

נושא לעוס? בתוך הקהילה כמעט לא מדברים עליו. כאילו, חצי מהפעמים בתקשורת קרואים לנו "הקהילה ההומו-לסבית"...

גנימדס

New member
אם יורשה לי...

אני הרצלייני, ואל הייתי מגיע לאירוע.

את מבינה, ארוע דומה היה ברעננה בשנה שעברה והיו בו מעט מאד משתתפים.
כל הרעיון של ארוע גאווה /מצעד צריך מטרה.

בתל אביב המטרה היתה ברורה- זהו המצעד הראשון, זוהי עיר שמסמלת חופש תרבות, חילוניות , תעוזה , וצריכה להכיל חיי גייז. כל צעיר שרוצה לראות שביב של תקווה מגיע לשם מכל הארץ.

בירושלים המטרה ברורה- גייז הם לא רק חלונים, אלא גם חרדים ,דתיים וערבים. כל אחד יכול להיות הומוסקסואל /לסבית. במיוחד בעיר הבירה שלנו.
באילת מדובר בסוף שבוע של מסיבות. סוף שבוע שלם שלא קשור לערכים אבל אולי נחמד לזכור שכייף לחיות, בכל נטיה מינית כלשהי.

בשאר המקומות המטרה היא לא ברורה. מצעדים ואירועים די נכשלו, כי היתה הרגשה של סתם, ממש סתם המשתתפים מעטים מאד , ואם זה מקום שקרוב לתל אביב זה בכלל נראה מיותר..... בראשון לציון, רעננה, חיפה, לא היה בשר ותכנים.

ולמרות שלא נודה בכך, אי אפשר לגרור את ההומוסקסואלים ולסביות מתל אביב באוטובוסים לכל מקום.

בגלל זה, בין השאר, אנחנו רוצים למתג את האירוע

לא שמעתי על הפנינג גאווה שהיה בארץ, והיה מכוון לכל המשפחה, או סובב סביב מגדר במקום מיניות...

גנימדס

New member
בגלל שזה לא נתפס

היה מצעד גאוה שהנושא שלו היה "המשפחה הגאה". זה לא נתפס ונשאר בתור כותרת חלולה
לא כל כך ברור לי מהו הפנינג גאוה סביב מגדר.

למעלה