הבגרות ביום שלישי
1. גם אני וגם אתה טועים מסתבר. הייתי בטוח שהנביגייטור עולה 39 בחודש, אולי זה ככה במירס או בפלאפון. בכל מקרה, iGo משומשת ניתן להשיג ב-300 שקל בערך. על iGo לסימביאן יש הרבה דיבורים ומעט מאד קורה, וחוץ מזה אף אחד לא אמר שהמפות יבואו על כרטיס ולא יהיה תשלום חודשי גם שם. תצוגת תלת מימד הנביגייטור לא נותנת, וזמני ההמתנה שלה גם עם רשת ה-EVDO ארוכים מדי לטעמי (טעינת מפות, חישוב המסלול וכו') 2. אם אתה חושש משריטות תדביק מגן מסך. בכל מכשירי ה-PPC PHONE EDITION ניתן להתקין קובץ CAB קטן שהעלתי כבר לפורום, שגורם לכך שבלחיצה על מקשי הספרות הוירטואליים בחיוג תקבל פידבק בצורת רטט. נוח מאד ונוח ממש כמו חיוג עם מקלדת אמיתית. 3. כי אין. ניסית פעם לחבר מקלדת חיצונית למכשיר סימביאן? שלא נדבר על מכשירי סימביאן שהמקלדת הפנימית שלהם לא נתמכת (כל מכשירי UIQ). 4. כן ויש אפילו כפתור מיוחד. אם התוכנה המובנית לא טובה בעיניך, אפשר להחליף אותה בזו של מייקרוסופט וקיימות לפחות עוד שתיים שמוכרות לי. לגבי התוכנות בסימביאן, השאלה היא אם הן מאפשרות הקלטת תוויות במקום להתחכם ולדרוש מבטא אנגלי. 5. N73, אני מקבל הרבה טלפונים מחברים בגלל בעיות עם התוכנה הזו. ולא, אף פעם לא היתה לי בעיה עם העברית ב-AS, ואצלי זה "פשוט עובד". מבחינתי העברת קבצי ה-SIS ושיטוט בתפריטי הסימביאן (האיטיים) כדי להתקין תוכנה הם תהליך די מציק. למה להתאמץ כשתוכנת הסנכרון יכולה לעשות הכל בעצמה? למה לגשת לאתר אינטרנט עם דפדפן נייד, מסך קטן שאיננו מסך מגע ומקלדת נומרית וכל זה כדי להתקין תוכנה? יש לך כל כך הרבה זמן מיותר? אני יכול להתקין תוכנות לפוקט ישירות מהאינטרנט כי לא מעט מהן (למעשה רוב התוכנות שאני מתקין אחרי HR) מגיעות עם קובץ CAB, אבל אני עושה את זה רק לעיתים נדירות. על מה אפשר ואי אפשר לעשות אני לא מתווכח. אין לי מכשיר סימביאן משלי ואני לא בקיא במבחר התוכנות לסימביאן. אבל כן חיפשתי מספר פעמים תוכנות למכשירים והסתבכתי, בעיקר בגלל שיש כל כך הרבה מכשירים ומעבדים ורזולוציות וחוסר תאימות בתוך הפלטפורמה עצמה. מבחינתי גם אם יש דבר שהפוקט וה-N73 לדוגמא עושים, הפוקט יעשה אותו טוב יותר עם מסך המגע שלו. בעיקר משחקים ותוכנות עריכת תמונה, אבל לא רק. לחכות לטעינת מפות (גם עם רשת ה-EVDO) זה לא כל כך נעים, ולא כל כך קל להביט במפה בנביגייטור כך שהניווט מבחינתי בפוקט עשוי להיות יעיל יותר גם אם הוא לא מחשב מסלולים טוב כמו בנביגייטור. אם אני עדיין רוצה אותה, אני יכול להשתמש בה. דוגמא אחת היא שהרבה יותר קל לי לנווט הביתה עם iGo- כשאני מקליד כתובת מדויקת, תוכנות הניווט לא יודעות איפה הכניסה לחניה. עם iGo אני פשוט מקיש על המסך ומתקן את זה.