שלום! HELP PLEASE

שלום! HELP PLEASE ../images/Emo13.gif

שלום, אני מתכוונת לקנות לבנזוגי מחשב נייד חדש ליום הולדתו. הצרה היא שהוא מבין הרבה יותר ממני במחשבים... ולא כדאי לי ליפול בקניה הזאת (וגם לא רוצה להרוס את ההפתעה). התקציב עומד על סביבות 6500 ש"ח. ובכן, כרגע יש לו מחשב נייד (גוסס למדי) בן 3 של ZEUS (אני לא יודעת אם מוכרים את הסוג הזה עדיין..? אני לא מצאתי..). הוא כמובן עיקש בדעתו שזה מחשב מצוין.. ואני חייבת להודות שאם הוא שרד 3 שנים של טחינה רצופה.. אז אולי יש בזה משהו.. בכל מקרה, הצרכים שלו הם בעיקר שימוש יומיומי - אינטרנט, לימודים, הורדת סרטים (אופס), הורדת קבצי שמע ושמיעתם (צריך כרטיס סאונד מיוחד?).. חשוב לי שיהיה מחשב חזק וטוב, עם אחריות ל-3 שנים, שירות טוב, מקלדת נוחה (לא מאלה שעושות רעש נוראי כשמקלידים עליהן). בקיצור, כל מה שיותר טוב מ-ZEUS (לא נראה לי שזה קשה.. אה?) אז מי יכול לעזור לי בבקשה?

../images/Emo26.gif

בתקציב הזה ניתן למצוא ניידים טובים. יש מגוון חברות ודגמים בשוק, החברות המובילות בשוק הם IBM, DELL, HP. יש גם ניידים טוב לפוג'יטסו, LG, טושיבה. יש לשים לב למספר דברים חשובים: מעבד: פנטיום M לפחות 1.7MHZ זכרון: 512MB דיסק: 60G היום כל הניידים מגיעים כבר עם WIFI (כרטיס רשת אלחוטי), ושן כחולה. ממליץ לך להכנס לזאפ ולהסתכל על דגמים רלוונטים לפי התקציב שלך שגם עונים לדרישות, ואח"כ להעלות לכאן כמה קישורים ע"מ שנוכל יותר בקלות לייעץ לך.

תודה רבה! הנה כמה דגמים...

אגב, מה זה "שן כחולה"?
אז ככה - מההתרשמות שלי באתר של KSP יש כמה דגמים שנראים מבטיחים: LG: 1. ‎LE50-5LRE Sonoma 1.73GHz, עולה 6100 ש"ח 2. ‎LE50-5LSE Sonoma 1.73GHz‎, עולה 6510 ש"ח שניהם נראים דומים חוץ מה-optical device ולבנזוגי יש צורב DVD חיצוני חדש של LG, אז אולי לא צריך גם צורב פנימי במיוחד. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? DELL: ‎D510 Sonoma 1.73GHz‎, עולה 6570 ש"ח אז מה אתם אומרים? אני אשמח גם להצעות של מחשבים נוספים בסדר גודל דומה.. ומה בקשר לכרטיס קול? תודה!

טל שו

New member
מפרט ומחיר מנצחים לסונומה 1.73

מחשב נייד מולטימדיה יוקרתי בעל יכולות עיבוד גבוהות ביותר היחיד במחיר הזה שתקבלי עם מסך – 15.4" WXGA (wide) רמות ניגודיות ובהירות גבוהות מושלם לצפייה בסרטים ומאפשר צפייה מיטבית ביישומי Office ברזולוציה גבוהה של 1280X1080 זיכרון 512 DDR2 דוייאל צ'אנל, כרטיס מסך וציפ סט אינטל ועוד.. מיוצר ע"י אותו מפעל וקו ייצור של DELL D 610 מכיל את אותה קונפיגוריציית חומרה אבל מתקדמת יותר: למשל:מעבד אינטל M750 לעומת M740 + עוד תוספות כמו נגן מוסיקה ו DVD ללא הפעלת המחשב מסך עם חיפוי קריסטלי ועוד מצורף קובץ עם המיפרט המלא גילוי נאות: אני משווק אותו [email protected]

טל שו

New member
תיקון טעות: מבוסס על ה dell d 510

מיוצר ע"י אותו מפעל וקו ייצור של DELL D 510 מכיל את אותה קונפיגוריציית חומרה שיפוריםהמחשב שמבוסס ועולה על ה DELL D 610 הוא זה מצורף קובץ מפרט מלא

למעלה