שלום fair game

שלום fair game

ולשאר החברים אני מתוכננת להגיע להולנד בקרוב ולשהות שם תקופה (אין לי אזרחות אירופאית) אשמח לדעת מה עושים בכדי להשאר "חוקית" ז"א יציאה מהולנד לבריטניה למשל? לכמה זמן ואיך? באויר בים או ביבשה? כל אינפורמציה תתקבל בברכה... fair game, בדיוק נתקלתי בהודעה שלך מאוקטובר 2006, וטוב לדעת שפתחת פורום הולנד, אז נראה לי שהסתדרת והחכמת מאז, אשמח לקבל ממך עוד אינפו. תודה מראש

Fair game

New member
אהלן

תדפדפי קצת בפורום היו על זה הרבה דיונים כמו כן יש בטגליינס כל מיני אתרים ולינקים שיוכלו לעזור לך (בגדול אם אין לך אזרחות זה קצת בעיה) אבל את יכולה להשאר על אשרת תייר עד 3 חודשים בהולנד

זה לא אישי

אבל עכשיו הסתכלתי שוב בשירשור מה-19/10/06 ואני מבינה שאתה כנראה לא הכתובת לשאלות שלי, אבל מעניין לדעת האם יש ישראלים שנמצאים בהולנד (או באירופה בכללי) ללא אישורים ומעבר לזמן המוקצב של שלושה חודשים ולא "מסתבכים"? ואם כן מהי הדרך? האם ידוע לך/ לכם על אפשרות ללמוד משהו בכדי להשיג אשרות שהייה ארוכות יותר (כמו בארה"ב לדוגמא) כל פיסת אינפורמציה תתקבל בברכה
תודה

ayala26

New member
שאלות כאלו באמת מתאימות למסרים, אם בכלל...

כי לא נהוג לעסוק בעניינים לא חוקיים על גבי הפורום. אם כי לדעתי האישית מי שנמצא במצב הזה עדיף לא בכלל לא להנהל שיחה כתובה בנושא.

becc

New member
שלום לך

המישטרה ההולנדית עושה מאמצים גדולים לאיתור שוהים בילתי חוקיים בהולנד .. יש לי דודה שעובדת במישטרה בהולנד שתמיד מזהירה אותנו להיסתובב עם הפספורט שלנו בכיס כי מישטרת ההגירה פשוט מגיע אליך באמצע הרחוב ומבקשת אישור שהיה .. לי זה אף פעם לא קרה שניגש אלי שוטר וביקש תעודה .. אבל לפי מה שהבנתי המישטרה עוצרת אותך ושוללת לך כניסה להולנד חבל לך לעבור את כל התהליך המשפיל הזה ולהיסתבך במדינה זרה גם מי שנשואי להולנדית מגורש מהארץ אם אין לו אזרחות ... ובקשר לאישור עבודה .. אין מצב שתקבלי.. אם אין לך פספורט. או מעסיק הולנדי שמעוניין בך כי יש לך מיקצוע נידרש ! וגם לא יהיה לך ביטוח אם חס ושלום יקרה לך משהו . מקווה שעזרתי לך לשנות את דעתך ולא לעשות את השטות הזאת יום נפלא לך ולכולם

למעלה