שלום~! D:

sonaku

New member
אוקי דוקי~

ננסה. אני פשוט יודעת שאם אני אתחיל לחרוש על 2 הסדרות יש מצב שיתבלבלו לי הפרקים ואני לא אזכור באיזה פרק אני בבאפי/אנג'ל ואז אני אפסיק לראות X:

nick at noon

New member
שלום

וברוכה הבאה. את עונה 8 הקומיקס כמו שאמרו יש בקומיקאזה, אבל כדאי לך לקנות אותה רק אחרי שתראי את כל הסדרה. כמו שאמרו כדאי לראות במקביל את אנג'ל, אבל אם זה לא נראה לך אז אפשר גם לראות את אנג'ל אחרי שתראי את כל באפי. מה שכן הכרחי זה לראות את כל אנג'ל מההתחלה ועד הסוף ולא לראות את עונה 5 ואז לראות עונה אחרת כי באנג'ל העלילה נבנית על פני כל הסדרה. אז אם את רואה בימי שישי את אנג'ל תפסיקי, כי בעצם את הורסת לעצמך. ושאלה (סתם כי מעניין אותי לדעת) איך את התחלת לראות באפי? מה גרם לך להתחיל? ואיך ראית פרקים עד עכשיו? מעניין אותי כי לא ברור לי איך אפשר לגלות עכשיו את הסדרה כשהיא כבר לא משודרת כאן.

sonaku

New member
להלהלהD:

חברה ש''חנכה'' אותי למיוזיקל ומאז לא יכולתי להפסיק ;; אני לא רואה באופן מסודר,אני רוצה להתחיל אחרי שאני אצרוב את כל העונות מאיש רנדומלי מהשכונה XD נ.ב אחלה חתימה D;

לא נכון.../images/Emo54.gif

למרבה השעשוע, הפרק הראשון של באפי שראיתי היה Doublemeat Palace. אין לי מושג למה זה גרם לי לרצות להמשיך, אבל, נו, עובדה.

QuiteSimply

New member
התכוונתי

שכל מי שמתחיל מהפרק מחזמר בד"כ מתמכר. ועדיין, ברור שזה לא תמיד ככה... אבל ברוב המקרים.

למעלה