שלום~! D:

sonaku

New member
שלום~! D:

יואו אני בדיליי של שנים. ם הייתי מודעת לפורום הזה קודם,בטח ממזמן הייתי נכנסת לכאן~ בכל אופן,היי,אני חדשה. כןכן,אם לא הבנתם את זה עד עכשו. קוראים לי ים,אני בת 16 מאיזשהו חור ליד ת''א,אוהבת את הסדרה המאוד גאונית באפי! אלא מה. ואני לא כ''כ אוהבת את אנג'ל והסדרה שלו,אבל זה מה שרואים בלילה כשמשעמםD: זה ובלייד. אז..המ..כן..שלום לכולם~ ^^

lavender4

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo6.gif

כמו שאומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם. מה זאת אומרת דיליי של שנים ? את רק בת 16 שזה הזמן האופטימלי להתחיל לראות באפי לדעתי. בנוגע לאנג'ל אני מניחה שאת רואה מה שמשדרים בערוץ 3 ביום שישי, אני ממליצה לך לראות את הסדרה מהעונה הראשונה ככה תוכלי להנות ולהתחבר הרבה יותר לסדרה. ואם לא ראית את כל באפי אז כדאי לך לראות באפי ואנג'ל במקביל.

sonaku

New member
התחלתי לראות באפי רק לא מזמן ^^

אני רוצה קודם לסיים את באפי ורק אז לראות אנג'ל באופן מסודר. אני וחברה שלי בקרוב עושות מרתון כל העונות של באפי,כןכן. טירוף לשמו. ברגע שנשיג את כל העונות על DVD כמובן P:

גלבטרון

New member
המלצה

תראי את הפרקים לפי האופן שבו הם הופקו. הסבר: ראשית לראות את עונות 1 עד 3 של באפי ואז לראות את עונה רביעית של באפי במקביל עם עונה ראשונה של אנג'ל (כאשר קודם פרק של אנג'ל ואז פרק של באפי) וכך הלאה עד הסוף. וזאת מכיוון שיש פה ושם קרוסאוברים בין הסדרות (חלק קטנים וחלק גדולים).

nick at noon

New member
אני חושב שהפוך

כלומר לפחות במהלך עונה 4 של באפי ו1 של אנג'ל צריך לראות פרק של באפי ואחריו פרק של אנג'ל.

גלבטרון

New member
../images/Emo58.gifלא

צריך לראות את אנג'ל קודם כי בקרוסאוברים החלק הראשון או אירוע מסויים באנג'ל ממשיך/מצויין בבאפי. כמו שבאפי באה לבקר את אנג'ל והוא רב איתה ואז מגיע לסאנידייל ופוגש את ריילי. או כמו שאנג'ל מתקשר לבאפי ומנתק ואצל באפי אנו רואים אותה עונה לשיחה (למרות שאת הקטע הזה כן ניתן לראות הפוך ודווקא הפוך הוא יותר יפה - אבל כדי לא לבלבל יותר מידי, אנג'ל קודם ואז באפי). גם סוף עונה 4 של אנג'ל מובילה לסוף עונה 7 של באפי וכו' וכו'.....

nick at noon

New member
לא, אתה טועה ../images/Emo58.gif

דוגמא 1: פרק 4X03 של באפי - ספייק מוצא את הטבעת של אמארה. באפי לוקחת אותה ושולחת אותה לאנג'ל עם אוז. פרק 1X03 של אנג'ל - אוז מגיע עם הטבעת וספייק גם מגיע. דוגמא 2: פרק 4X08 של באפי - אנג'ל משגיח על באפי מרחוק בזמן שהאינדיאנים תוקפים ובאפי מגלה רק בסוף שהוא היה שם. פרק 1X08 של אנג'ל - באפי מגיעה אל אנג'ל כי היא מעוצבנת על מה שהוא עשה ואז חווה את היום ושוכחת אותך. דוגמא 3: פרק 1X19 של אנג'ל - באפי מגיע לLA בעקבות פיית'. פרק 4X20 של באפי - אנג'ל מגיע לסאנידייל ורב עם ריילי. (אני מבין איך התבלבלת). דוגמא 4: (והכי קריטית) ב5X22 באפי מתה. ב2X22 של אנג'ל מגלים שבאפי מתה (ליתר דיוק לא ממש אומרים מה קרה אבל ברור שמשהו חשוב קרה). בעונה 7 ( של באפי) באמת צריך לראות את פרק הסיום של אנג'ל לפני שרואים את 7X21 של באפי.

Aragollum

New member
../images/Emo45.gif

רואים פרק אחד של באפי, ואחריו את הפרק עם המספר המקביל באנג'ל

Elsewhere

New member
ברוכים הבאים לך ../images/Emo9.gif.

רק עכשיו נכנסת לקהילה הבאפיסטית? :O איזה מגניב:O. את רוצה להגיד לי, אבל, שמעולם לא שמעת על מסיבאפי? :OOO

sonaku

New member
האמת היא ששמעתי

שמעתי על באפי והמסיבאפי לפני....וואו,המון שנים. כשהייתי בכיתה ט' כאילו,זה 3 שנים כאילו. פשוט עד אז לא התעניינתי בבאפי. |מושפל| תמיד היתה לי חיבה לערפדים,מגיל 0 למען האמת. אבל לא התעניינתי בסדרות,אלא רק בסרטים. מתוך העצלות הגוברת שלי והחוסר כח לעקוב P: אני רוצה מסיבאפי!!!!1 אני וחברות שלי למען האמת..רק איזה 57655632.9999 חברות ^^ וואו,זה נשמע כאילו אנחנו כתXD

Elsewhere

New member
הוהא! ../images/Emo9.gif

אני מניח שהפרסומים יחלו בקרוב...
מצפה לראות אותך שם
.

sonaku

New member
הו יאי D:

אני אשמח לבוא,ואני אשמח לראות אותכם (כולכם ס:) שם!

SaraCat

New member
זה נורא כיף ונחמד

בהתחלה חששתי ללכת - כי אני התעניינתי בסידרה מאוחר וכולם צעירים ממני וכו וכו אבל עכשיו כבר מסורת ללכת כל שנה. ממש נחמד, אין לחץ חברתי או משהו וכולם נהנים.

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

דמות אהובה מהבאפיוורס? קוראת את הקומיקסים של עונה 8? עונה אהובה או משו בסגנון..? אני עידו, 17, עמק יזרעאל.
.

sonaku

New member
תודה רבה!D:

ספייק אלא מה. אני רוצה להתחיל. מעניין אם יש את הקומיקסים בקומיקאזה... העונה השלישית,המון צחוקיםD: אבל בגלל שאני עדיין לא עוקבת ואני רואה פרק פה ופרק שם אז זה לא ממש נחשב. ים,16 וחצי,גבעת שמואל.
!

QuiteSimply

New member
וולקאם.

והיי! את קרובה. קריית אונו, גם 16 וחצי. את הקומיקסים יש בקומיקאזה אבל כל פעם שמגיע משלוח הוא נגמר דיי מהר. ובקשר מה שאמרת לאנג'ל- שאת רוצה לסיים לראות באפי ואז לראות אנג'ל, אז מה שכדאילך זה לראות אנג'ל בתיאום לבאפי, כאילו עונה רביעית של באפי עם עונה ראשונה של אנג'ל, עונה חמישית של באפי עם שנייה של אנג'ל and so on, יש קישור איפשהוא בפורום שמסביר את זה יותר טוב.

למעלה