שלום D:

Yoda Killer

New member
שלום D:

שלום, אני אוהב מאוד את המוזיקה של משינה ואני מכיר כמעט את כל השירים שלהם(מעריץ ? Oo). אני צופה בפורום כבר דיי הרבה זמן אך לעולם לא הגבתי. אני התחלתי להקשיב למשינה לפני בערך שנה ומאז אני כל הזמן מקשיב לשירים שלהם. אני דיי צעיר(בן 17) לכן לא הייתי אף פעם בהופעה שלהם. אני מקווה שאם יהיה איחוד אני אוכל להיות בכמה הופעות. D: וזהו מעכשיו אני אגיב כאן D: Yoda Killer

venom17

New member
ברוך הבא . תן 5 שירים אהובים של

משינה . (ותומר אל תדאג אני לא מחךליף אותך זה תמיד יהיה התפקיד שלך)

Yoda Killer

New member
ואוו יש הרבה...D:

תחזור תחזור עתיד מתוק אז למה לי פוליטיקה עכשיו אהובתי המשפט למרות שיש עוד הרבה שאני מאוד אוהב...:) אגב, יש לי שאלה, מי כתב את השירים של משינה ? רק חברים מהלהקה כתבו את השירים ? ואם כן מי מהם כתב את רובם ? מפני שבדרך כלל בלהקה יש חבר אחד שכותב את רוב השירים.

Vdrums

New member
אז ככה,

את הרוב כותב שלומי ברכה, אחריו יובל. את הדיסק הראשון כתב ברכה חוץ מרכבת לילה שזה של אהוד בנאי. את הדיסק האחרון כתב יובל לבד. יש גם שיר אחד של בנסון - הכל עוד אפשרי אבנר ואיגי כתבו את מעגל נפתח איגי כתב את למטה נרד. אבל רוב עבודת הכתיבה זה שלומי ויובל. אה, וגם אורלי אישתו של יובל כתבה שיר, את "אנה".

venom17

New member
אורלי לא כתבה גם את סוזי וואהובתי?

ולהוא שרוצה לדעת מי כתב את השירים כנס בלינק למטה

בוך הבא!!! יופי של טעם!! תשובות...

את השירים של משינה בעיקר כתבו יובל ושלומי והם התחלקו ביניהם. בערך חצי חצי... גם מייקל בנסון כתב את הכל עוד אפשרי ואורלי זילברשץ בנאי כתבה את אנה וסוזי בלי היד

למעלה