שלום D:

ליה67

New member
שלום D:

שלום , זאת כבר הפעם השניה שלי בפורום הזה, נתתם לי רעיונות מעולים אז החלטתי לחזור!!:):) יש לחברה שלי יומולדת עוד פחות מחודש , אז כמה בנות [אני אחת מהן] מתכננות לעשות לה משהו ממש מגניב שהיא לא תשכח.. הבעיה היא שאנחנו לא מוצאות רעיון מקורי! שנה שעברה היא ממש התבאסה עשינו לה משהו שלא כל כך מצא חן בעיניה... אנחנו בערך 10 בנות , כל אחת יש לה תקציב של בין 50-70 שקל בערך.. הייתי רוצה שתציאו לי רעיונות מקוריים ליום כיף ביומולדת שלה, היא בת 15 תיהיה!:) תודה מראש. ליה

דוריק30

New member
מה הכיוון?

קצת קשה להבין, האם את מחפשת משחקים למהלך הערב או סדנה כלשהיא מה עם בישול משותף, חפש את המטמון, סדנת יצירה? אולי תפרטי קצת יותר

KarinDi

New member
נשמח גם...

אם תספרי לנו יותר עליה- מה היא אוהבת לעשות? מה עשיתן לה בשנה שעברה שהיא לא אהבה?

ליה67

New member
אוקי..

אנחנו כולנו בנות 15 , מתכננות לעשות לה יום כיף כל היום ..כאילו מהצהריים עד הערב כי יש בית ספר.. שנה שעברה לקחנו אותה למסעדה. בערב..

KarinDi

New member
עדיין לא הרבה מידע...

אבל ננסה להסתדר עם זה. אני מניחה גם שיש בעיית ניידות ולא ציינת איפה אתן גרות...כמה כיוונים, תגידי מתוך זה מה נשמע לך בכיוון ונפרט יותר: - חפש את המטמון בתוך קניון- זה באמת יום כיף מעולה! - מרתון סרטים בבית - הקרנת סרט ב-VIP (עבורה + עוד חברה אחת, אחרת זה לא בתקציב) - ביקור בגן חיות - ערב בנות: איפור/תסרוקות/ציפורניים - ערב שוקולד (אפשר במקס ברנר, אפשר גם בבית) - בילויים ומתנה משלובים לפני נושא, למשל חושים - מסאז' (נראה לי שזה יסתדר עם הסכום)

יובל654

New member
..

זאת ליה אני בבית של חברה שלי .. אהבתי את הרעיון לחפש את המטמון בקניון.. את יכולה לפרט עוד ? מה איך וזה.. :)

KarinDi

New member
פירוט

הרעיון בגדול הוא שקונים מראש כמה מתנות קטנות במגוון חנויות בקניון (למשל: תחתונים, ארנק לכסף קטן, פד לעכבר וכו') מבקשים לעטוף אותן יפה ולהשאיר למוכר בחנות. רוב המוכרים ישמחו לשתף פעולה (מנסיון). אחר כך מגיעה כל החבורה ובעזרת רמזים מובילים את נסיכת היומולדת מחנות לחנות, כשהיא צריכה לבוא למוכר ולדרוש את המתנה שלה. את הרעיון הזה אפשר לשדרג בהמון דרכים, למשל להכין "לוגו" לאירוע ולהדביק על כל אחת מהמתנות. לתת לה קלפים תואמים, אותם היא צריכה לתת למוכר כדי לקבל מתנה. להוסיף באמצע ארוחהמפנקת וכן הלאה, בהתאם לדברים שהיא אוהבת כמובן

ליה67

New member
וואי ממש אהבתי!

ממש אהבתי את הרעיון!! אני אציע לחברות שלי ... D : אפשר אולי גם לתת לה שובר של סכופ כסף מסוים בכל חנות כך שהיא תוכל לקנות מה שהיא תרצה... נשמע טוב?? :)):

KarinDi

New member
נשמע מעולה

החיסרון היחיד- לא תמיד נעים לדעת כמה עלתה המתנה שלך...אבל אם זה חברות קרובות אז אין בעיה.

למעלה