שלום ^_^

Dark L

New member
שלום ^_^

אני לילי מחולון. :) אממ.. אני ממש רוצה ללמוד לדבר יפנית ו.. זה ממש מתסכל אותי שאני לא יודעת מאיפה/איך/מתי להתחיל. האם יש אתרים באינטרנט שיכולים ללמד אותי לדבר את השפה? או שיש מורים מיוחדים שעושים זאת? או כל דבר אחר שלא עולה לי בראש כרגע..? זה יהיה ממש ממש נחמד אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש :)

noam3010

New member
שלום לך ^^

בדיוק לפני כמה ימים מישהו שאל פה את זה וענו לו שאפשר למצוא את זה בלוחות של הפורום.

ToHrU

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הגעת לפורום הנכון!!!!
נעים מאוד, אני הלה. אני אמנם גם מהמתחילים, אבל אני מציעה לך להתחיל לקרוא את המאמרים שנכתבו ע"י האנשים המנוסים בשפה ונמצאים פה בפורום. יש גם קישורים לאתרים טובים ותשובות לשאלות נפוצות. אם את מעוניינת במורה פרטית את יותר ממוזמנת לשלוח לי מסר ואני אתן לך פרטים!!!! גאמבאטה!!!!

Dark L

New member
אריגטו ^_^

יש לך אולי קישורים לאותם המאמרים שהזכרת? או לאותם האתרים? אם לא, אני אחפש בפורום.. באמת תודה :)

GnomeBubble

New member
לא צריך לחפש

יש בסרגל למעלה מספר קישורים שכדאי ללחוץ עליהם, ושאפשר למצוא דרכם ים של ידע: קישורים (לאתרים אחרים), מאמרים, שאלות נפוצות, ולוחות (טוב בעיקר כדי לחפש מורים בכל רחבי הארץ).

Obake

New member
ברוכה הבאה!!! ^_^

כמו שכולם אמרו לפני, יש הרבה קישורים לאתרים טובים בפורום, וגם הרבה מאמרים שווים קריאה =) הינה כמה אתרים נחמדים למתחילים שאני אישית למדתי מהם כשהתחלתי... הבעיה היחידה היא שהם (כמו רוב המקורות באינטרנט על יפנית) כתובים באנגלית, אני מקווה שזו לא בעיה בשבילך ^^" יש באתרים האלה הסברים על מערכות הכתיבה וקצת על הדקדוק... כמו שאמרתי, זה מקום טוב להתחיל =) ואם תתקעי איפה שהוא אל תהססי לשאול ^_^ וכמובן... בהצלחה!

Dark L

New member
אגב

"אתם לא מתים על איך שאינויאשה אומר "באאאקה"?"... מה זה באקה? זה באמת מגניב איך שהוא אומר את זה.. רק לא הבנתי מה זה ><

Dark L

New member
יש לי שאלה נוספת ../images/Emo163.gif

יש למישהו אולי קישור לאתר של ליריקס לשירים ביפנית?

Obake

New member
הינה כמה שאני אוהבת-->

אבל כמו שאמרו פה לפני, אם את מחפשת ליריק לשיר מסויים עדיף לחפש בגוגל...

למעלה