שלום^_^

NoKi2sh

New member
שלום^_^

ב6הימים האחרונים ,בעודי מקימה הרים אדירים וגבוהים של טישואים מחוצים,ועיטושיי ניתזים להם לכל עבר בזעקות רמות,סיימתי אחר כבוד את ששית ספרי הפנטזיה הטובים ביותר שקראתי מעודי.. למרות היותי רולפליירית דיי וותיקה,מעולם לא אהבתי או חשתי כל זיקה לעולם פנטזיה הקלאסית,הDND הקלאסי אם תרצו..טוב,זה בגלל שעד אז לא הכרתי את רומח הדרקון..^_^ נהנתי מאוד גם מרשומות וגם מאגדות,למרות שאגדות ריתק אותי והקסים אותי יותר-אולי בגלל שזו סדרה רצינית יותר,ואפילה יותר,בה הדמויות והקורא כבר עברו שינויים גורליים שישפיעה על מהלך העלילה וההיקשרות אליה. לא ברור עוד כמה ימי חופש אצליח לסחוט ממקום העבודה שלי,(עבודה?עולם ריאליסטי?במה מדובר...אני יכולה להשבע שזכור לי משהו כזה..^_^;)אבל אני מתכננת לעבור כעת לשלישיה האחרונות(או שמע הראשונה?)באותו עולם,"אחים לנשק",דרקונים של להבת קיץ",ו"כבשן הנשמה". סתם רציתי לשתף,ולספר ש*אהבתי*,אהבתי מאוד ונהנתי עוד יותר. ^_^ אליס.

Wing Chan

New member
נדבר בסעיפים.

1. ברוכה הבאה.
2. האגדות זה אחלה. "מבחן התאומים" הספר הכי טוב שקראתי מכול רומה"ד. 3. את יכולה לקרוא את "כבשן הנשמה" ו-"אחים לנשק" (לפי הסדר הזה) אבל את להבת קיץ תקראי רק לאחר מכן (בכול מקרה אחרי האגדות).

Mystic Dragon

New member
מחזק את דבריו של עמר -

דרקוני להבת הקיץ, כבשן הנשמה ואחים לנשק לא קשורים: כשן הנשמה ואחים לנשק הם צמד ספרים שמספרים על ילדותם של קרמון ורייסטלין ובכללי קצת על חבורת הרומח לפני שהתחילה העלילה ברשומות. הם לא חלק מקו העלילה הראשי, כמו רשומות, אגדות וכו'. דרקוני להבת הקיץ זה ספר שבא בעצם אחרי אגדות, והוא מספר על מלחמת הכאוס[יותר מזה לא אספר כדי לא להרוס]. ספר מקו עלילה ראשי. וד"א - הכי עדיף לקרוא את "רשומות רייסטלין" [דהיינו כבשן הנשמה ואחים לנשק] אחרי דל"ק, אבל זה לא *באמת* משנה. אה, וברוכה הבאה!

למעלה