שלום..... :cool:

שלום..... :cool:

רק היום הצטרפתי לפורומים פה בתפוז. אמרתי לעצמי: ``מעניין איזה פורום פה, בתפוז מתים....`` הלכתי וחיפשתי פתחתי וקראתי, עד שהגעתי לפה! אני דפנה, בת 30, נשואה ויש לי הרבה משותף עם השם ``חטאים``. לפי הרושם הראשוני זה נראה שאתם והפורום שלכם מעניין ביותר! במיוחד מנהל הפורום אשר נראה לי כיותר פעיל ממנהלי פורום אחרים (שזה טוב). תגיד ארבל, מאיפה בכרמל? כמו שהבנת אני מחיפה...אם אתה מחיפה, מאיפה? אני ממרגלית שליד אחוזה. אשמח להכיר אותך ואת שאר חברי הפורום..... באהבה הרוזנת!

צוחקת עלי?? :cool:

ברוכה הבאה, רוזנת. רק שלא יתברר שאת השכנה שלי... נותר רק לברר את מספר הבית... :cool: אחד מצירופי המקרים הנדירים, ווואאווו

עיצה טובה

אל תמשיכי לפרט כאן-לא תמיד ברור מי הקורא...ואמרת די. שלחתי לך מייל, ואם הוא פיקטיבי תוכלי תמיד לשלוח אלי ע``י לחיצה על שמי בכל הודעה שלי.

ואני ואני ואני....

גם הגעתי רק היום לא מאלה שיודעות לכתוב אפילו לא לחרוז פשוט אחת עם דיעות שתמיד חייבת לאמור... נשואה כמובן כמעט מיליון שנה ילדים ארבעה משהו קרה לי בשנה האחרונה שינה קצת את ההשקפה אבל סך הכול? חחח בחורה נחמדה

מי אמרה אני, ולא קבלה? :)

מי אמרה ולא קבלה? מייד אארגן לך ``חגיגה`` כי הבחורה הנחמדה זקוקה מעט לפרפרים שיעיפו לה גיצים....... אש אש אש מדורה, תחתונים וגופיה......... עפים לכל עבר :)

sunset

New member
ברוכה הבאה רוזנת

אין צורך ברחוב ולא במספר רק בנוכחותך ובמילותייך כאן תמצאי אוזן קשובה ולפעמים גם ירביצו בך תורה... SUNSET

מה קרה ארבלון,נבהלת ? B-)

מה אתה מדכא את הרוזנת? כיתבי במיילים וכאילו.. כן רוזנת,לא רוזנת שימי כל הפרטים כאן ועל השולחן בלבד אנחנו נכבר שפוט אותך לפי המספר הנוסף אם את דופקת לארבל על הרצפה או על התקרה זה שולי וחסר חשיבות.. העיקר שאת דופקת.. מרק.

למעלה